Carwiz se proširio na dvije nove destinacije jugoistočne i zapadne Europe

Carwiz International novim je franšiznim partnerstvom postao bogatiji za dvije nove destinacije jugoistočne i zapadne Europe. Novo potpisanim franšiznim partnerstvom Carwizov franšizni model poslovanja dostupan je od ove godine...

Carwiz International novim je franšiznim partnerstvom postao bogatiji za dvije nove destinacije jugoistočne i zapadne Europe.

Novo potpisanim franšiznim partnerstvom Carwizov franšizni model poslovanja dostupan je od ove godine na dvije nove destinacije. Na osam lokacija i preko 600 vozila u Rumunjskoj kao i u Portugalu.

Američko tržište probijeno, očekuje se danja ekspanzija

Nakon probijanja na američko tržište, što je samo po sebi ogroman uspjeh, Carwiz nastavlja ekspanziju putem modela franšize i na tržištu SAD-a.

Nakon prve poslovnice u Međunarodnoj zračnoj luci Orlando, u jugoistočnoj saveznoj državi Floridi, Carwiz se pozicionirao u jednom od najvažnijih američkih financijskih središta i trećoj najvećoj zračnoj luci u SAD-u, Međunarodnoj zračnoj luci Miami.

Tako je Carwiz putem franšiznog oblika poslovanja nakon malo više od godinu dana prisutan na čak četiri kontinenta i 20 destinacija. No, priča o širenju je tek počela, probijen je led, a sada je samo nebo granica.

S veseljem pratimo danju ekspanziju hrvatskog turističkog izvoznog proizvoda u 2020. godini.

POVEZANA VIJEST:

CARWIZ ISPISUJE POVIJEST. OTVORENA PRVA RENT-A CAR POSLOVNICA NA AMERIČKOM TRŽIŠTU

Povezane vijesti: