Crikvenica organizira edukaciju za ugostitelje

Prije početka turističke sezone na inicijativu crikveničkih ugostitelja, Grad Crikvenica, Turistička zajednica Grada Crikvenice, Gastronaut i Ceh ugostitelja Crikvenice odlučili su organizirati edukativnu radionicu za voditelje restorana i konobare, a...

Prije početka turističke sezone na inicijativu crikveničkih ugostitelja, Grad Crikvenica, Turistička zajednica Grada Crikvenice, Gastronaut i Ceh ugostitelja Crikvenice odlučili su organizirati edukativnu radionicu za voditelje restorana i konobare, a s ciljem što bolje pripreme za sezonu koja započinje u vrlo specifičnim i zahtjevnim uvjetima.
  
Predavači i moderatori su Siniša Križanec, edukator, ugostitelj, osoba koja je pokrenula prva dva objekta s pet zvjezdica u Hrvatskoj te Karin Mimica, autorica brojnih projekata unapređenja gastronomske ponude i urednica portala Gastronaut.hr.

Predviđene su sljedeće teme:
–    Aktualni psihološki pristup gostima i osoblju;
–    Uspješno poslovanje sa smanjenim troškovima;
–    Interni kontroling; 
–    Načini nošenja sa stresom, vježbe ubrzane relaksacije;
–    Aktualni i novi trendovi u ugostiteljstvu;
–    Diskusije i konzultacije
 
Edukativna radionica će se održati u srijedu, 3. lipnja 2020. godine u Gradskoj vijećnici (Stara škola) u Crikvenici, s početkom u 10:00 sati. Predviđeno trajanje radionice je od 10:00 do 14:00 sati.
 
Rok za prijavu je nedjelja, 31. svibnja 2020., a prijave za edukaciju se vrše putem poveznice na online obrazac.

Foto: Pexels.com

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN