Croatia Airlines objavila red letenja za siječanj 2021. godine

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik objavio je svoj red letenja za siječanj 2021. godine. Croatia Airlines u siječnju sljedeće godine povezivat će Zagreb s 10 međunarodnih odredišta. Hrvatski će nacionalni avioprijevoznik...

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik objavio je svoj red letenja za siječanj 2021. godine. Croatia Airlines u siječnju sljedeće godine povezivat će Zagreb s 10 međunarodnih odredišta.

Hrvatski će nacionalni avioprijevoznik nastaviti prometovati svakodnevno na dvije linije iz Zagreba; prema Amsterdamu i Frankfurtu. Linija Zagreb – Frankfurt imat će minimalno dva leta tjedno što bi trebalo biti i više nego dovoljno u pogledu kapaciteta.

Linija Zagreb – Brisel prometovat će dva puta tjedno, petkom i nedjeljom, a istim danima prometovat će i linija Zagreb – Pariz.

Linija Zagreb – Rim (via Split) u siječnju će imati tri leta tjedno, svakog ponedjeljka, četvrtka i nedjelje.

Linija Zagreb – Kopenhagen prometovat će dva puta tjedno, srijedom i petkom (dodatni letovi dostupni su u subotu i nedjelju, 02. i 03.01.2021.),

Letovi iz Zagreba prema Sarajevu i Skopju prometovat će dva puta tjedno, prema Sarajevu četvrtkom i nedjeljom, prema Skopju ponedjeljkom i petkom.

Linija Zagreb – Zurich u siječnju će prometovati dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom (dodatan let u subotu, 02.01.), dok će linija Zagreb – Beč prometovati svega jednom tjedno, srijedom.

Zbog epidemiološke situacije, privremeno je obustavljen putnički zračni promet iz Velike Britanije te su otkazani letovi OU490 Zagreb – London i OU491 London – Zagreb. Naravno, sve navedene informacije podložne su promjenama s obzirom na trenutnu situaciju s COVID-19.

Izvor: Croatian Aviation / Foto: CA

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN