Croatia Airlines obustavlja planirane letove iz svojih međunarodnih odredišta u Split, Dubrovnik i Rijeku

U skladu s najaktualnijom situacijom u vezi sa zarazom koronavirusa u Hrvatskoj te sukladno najnovijim mjerama zaštite i preporukama nadležnih hrvatskih javnozdravstvenih tijela, Croatia Airlines od danas do daljnjega...

U skladu s najaktualnijom situacijom u vezi sa zarazom koronavirusa u Hrvatskoj te sukladno najnovijim mjerama zaštite i preporukama nadležnih hrvatskih javnozdravstvenih tijela, Croatia Airlines od danas do daljnjega obustavlja planirane letove iz međunarodnih odredišta u svoja hrvatska odredišta na jadranskoj obali – Split, Dubrovnik i Rijeku. 

Konkretno, obustavljaju se međunarodni letovi Split – Frankfurt – Split, Split – München – Split, Dubrovnik – Frankfurt – Dubrovnik i Rijeka – München – Rijeka, a putnici s navedenih letova do svojih krajnjih odredišta bit će prevezeni preko Zagreba, čime će se hrvatskim javnozdravstvenim vlastima istodobno omogućiti i olakšati zdravstveni nadzor nad putnicima u zračnom prometu.

Putnici s otkazanih letova, osim mogućnosti da putovanje do svojih krajnjih odredišta nastave preko Zagreba, imaju pravo i na promjenu datuma leta ili povrat novca u slučaju da u cijelosti odustanu od putovanja, javljaju iz CA.

Foto: Zračna luka Zagreb

Povezane vijesti: