Dodijeljene nagrade ”Simply the best” za 2020. i 2021. godinu

Turistička burza PUT najstariji je hrvatski B2B turistički susret koji se organizira u suradnji tvrtke DMK Vall 042 d.o.o. i Udruge hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskog...

Turistička burza PUT najstariji je hrvatski B2B turistički susret koji se organizira u suradnji tvrtke DMK Vall 042 d.o.o. i Udruge hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Ovogodišnje 22. izdanje održava se u Selcu, uz domaćinstvo TZ-a grada Crikvenice, od 23. do 25. studenog.

Osim poslovnog dijela kojem je osnovni cilj susret nositelja ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen i upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima i aktivnim druženjem sudionika te dodjelom godišnjih nagrada ”Simply the best”.

Ove godine nagrada ”Simply the best” dodijeljena je za dvije godine – 2020. i 2021. – u 6 kategorija (Ugostiteljstvo, Manifestacije, Putničke agencije, Novi projekti, Osoba, te  Posebna priznanja za doprinos razvoju turističke ponude destinacije).

Nagrade dobitnicima uručili su Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e, Ivana Maltar, direktorica UHPA-e i Maja Šimenc, direktorica tvrtke DMK Vall042 i Burze PUT.

Čestitamo svim dobitnicima. Popis svih nagrađenih pogledajte u prilogu:

 Dobitnici nagrade Simply the best za 2021. godinu 

Dobitnici nagrade Simply the best za 2020. godinu 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN