Domaća suradnja za globalno tržište: Odlična sinergija CircuitMessa i Muzeja Iluzija

To je dodana vrijednost turizma kojoj moramo težiti

Autor:  Goran Rihelj

20. travnja 2024.

Muzej Iluzija predstavio je najnovije izdanje Illusion Shopovima diljem svijeta ili novi artikal u suvenirnici - Infinity Mirror Pendant.

No radi se o značajnom novom "suveniru" jer isti je napravljen u suradnji s domaćom tvrtkom CircuitMessom čiji je osnivač Albert Gajšak. 

Privjesak Infinity Mirror je minijaturna verzija 'Infinity Mirror', eksponata koji se poigrava iluzijom beskrajne dubine i svjetlosti kroz refleksiju, a nalazi se u muzejima Iluzije diljem svijeta.

"Kako je naša misija educirati posjetitelje o znanosti koja stoji iza iluzija putem maštovitih izložaka, zadovoljstvo nam je surađivati s još jednom tvrtkom usmjerenom na tehnologiju i obrazovanje. Ovo sinergijsko partnerstvo svakako je osnaženo hrvatskim korijenima obiju tvrtki, našom strašću prema tehnologiji i, što je najvažnije, željom da proširimo STEM obrazovanje za sve generacije, a posebno djecu." navode iz Muzeja Iluzija. 

437736945 3463281220483660 753075850298697709 n
Proizvod Infinity Mirror Pendant je u potpunosti proizveden u Hrvatskoj.

438098724 3463281233816992 1817431403689739911 n

S oduševljenjem najavljujemo uspješnu suradnju s Muzejom iluzija. Od koncepta do stvarnosti, uzbuđeni smo što vam možemo pokazati Infinity Mirror Pendant - vašu iluziju u pokretu, navode iz CircuitMess-a.

"U CircuitMessu smo neizmjerno ponosni na našu najnoviju kreaciju i duboko smo zahvalni Muzeju iluzija što nam je omogućio da proširimo STEM obrazovanje na širu publiku. Slično iluziji Infinity Mirror, naš proizvod dijeli svoja očaravajuća svojstva, ali s dodatkom - dizajniran je za nošenje oko vrata, ujedno i kao elegantna i futuristička modna izjava." naveli su iz CircuitMessa. 

To je dodana vrijednost turizma koju stalno ističem. Izvoz, otvaranje vrata našim kompanijama na globalnim tržištima, brendiranje države i sinergija s domaćim kompanijama, kao što je ovaj primjer sinergije s CircuitMessom. Fenomenalna suradnja i primjer drugima. 

/// Dodana vrijednost turizma kojoj moramo težiti: poticanje izvoza, a ne uvoza

/// Najveći Muzej Iluzija u Europi nalazi se u Kopenhagenu i nudi potpuno nove eksponate - nastale u Hrvatskoj!

/// Korak bliže cilju od 100 lokacija: U Las Vegasu otvoren najveći Muzej Iluzija dosad

Priča Muzeja Iluzija je počela u Zagrebu, pa s drugom lokacijom u Zadru, a danas su prisutni u preko 40 lokacija diljem svijeta s ciljem od otvaranja 100 lokacija koje planiraju do kraja 2026. godine

Privjesak Infinity Mirror Pendant trenutno je dostupan u Muzeju iluzija u Kopenhagenu i Zagrebu.

I za kraj, možda i najznačajnija činjenica je kako proizvodnja CircuitMess STEM proizvoda kao i eksponata za Muzeje Iluzija diljem svijeta upravo u Hrvatskoj. A ne u nekim dalekim zemalja.

Izvozimo znanje i proizvode, potičemo rast lokalne ekonomije - a sve kao savršeno ljepilo spaja turizam. 

Foto: CircuitMess

Autor:  Goran Rihelj

20. travnja 2024.