Falkensteiner Hotel & Spa Iadera osvojila Holiday Check Gold Award 2019.

HolidayCheck službeno je predstavio Falkensteiner Hotel & Spa Iadera kao ovogodišnjeg dobitnika prestižne “Holiday Check Gold Award 2019” nagrade koju u različitim kategorijama temeljem recenzija i ocjena gostiju dodjeljuje...

HolidayCheck službeno je predstavio Falkensteiner Hotel & Spa Iadera kao ovogodišnjeg dobitnika prestižne “Holiday Check Gold Award 2019” nagrade koju u različitim kategorijama temeljem recenzija i ocjena gostiju dodjeljuje jedan od vodećih svjetskih portala za rezervacije i recenzije putovanja i smještaja. 

Za ovu titulu potrebno je najmanje 5 godina zaredom osvojiti nagradu Holiday Check Award. Takošer, za ovogodišnje nagrade za najpopularnije hotele u svijetu HolidayCheck je u obzir uzeo mišljenja i recenzije više od 950 tisuća hotelskih gostiju. Portal HolidayCheck mjesečno posjeti 20 do 30 milijuna korisnika koji napišu oko 10 milijuna komentara i recenzija o odredištima i smještaju.

Konstantno ulaganje u ponudu, osluškivanje što gosti trebaju i žele, pozicioniranje Punta Skale kao sportskog i ekološkog resorta, ulaganje u ljudske resurse – sve ovo je očito urodilo plodom. Nagrade poput ove ne samo što iznimno laskaju i gode, nego su i odličan vjetar u leđa za dalje, poticaj za biti što bolji i inovativniji u budućnosti”, kaže Georg Unterkircher, generalni menadžer Falkensteiner Punta Skala resorta.

Hotel & Spa Iadera nagrađena je i na portalu Hotels.com u kategoriji Luxury winner 2019., a isti je portal nagradio i Falkensteiner Obiteljski hotel Diadora u kategoriji Beach winner 2019. Uz to, Diadora je na TripAdvisoru te ušla među deset top obiteljskih hotela u Hrvatskoj, HolidayCheck ju je uvrstio među najpopularnije hotele na svijetu, a Booking.com nagradio nagradom Guest review awards 2018.

Vijesti: