Falkensteiner nakon hotela u Hrvatskoj i Srbiji, širi se i na Crnu Goru

Crna Gora, raste i razvija se te je sve zanimljivija i turistima, a tako i investitorima. Tako je nakon hotela u Hrvatskoj i Srbiji, poznata austrijska hotelska grupacija Falkensteiner...

Crna Gora, raste i razvija se te je sve zanimljivija i turistima, a tako i investitorima.

Tako je nakon hotela u Hrvatskoj i Srbiji, poznata austrijska hotelska grupacija Falkensteiner preuzela Queen of Montenegro, crnogorski hotel s četiri zvjezdice i u lipnju ulazi u fazu pred otvaranje, tzv. white label

Od 23. lipnja 2018., hotelska grupacija Falkensteiner, jedna od vodećih turističkih tvrtki, prisutna u šest europskih zemalja s trenutačno 32 hotela i rezidencija s četiri i pet zvjezdica, upravlja hotelom Queen of Montenegro. Hotel  s ukupno 236 soba će pod imenom Queen of Montenegro biti otvoren do sredine listopada, a u ljetnoj sezoni imat će takozvani white label status.

Kako ističu iz Falkensteinera, za zimsku sezonu već su pripremljeni opsežni planovi za redizajniranje i nova koncepcija pozicioniranja, a s početkom ljetne sezone 2019. hotel s četiri zvjezdice smješten na samoj plaži u blizini Budve bit će rebrendiran i službeno otvoren pod imenom Falkensteiner. „Za nas koji smo, s jedne strane, hotelska grupacija, a s druge strane građevinska i razvojna tvrtka, dolazak Falkensteinera u Crnu Goru predstavlja važan korak i uzbudljiv izazov. Ovdje vidimo velik potencijal za razvoj i otvaranje potpuno novog tržišta – tržišta budućnosti.“ izjavio je Otmar Michaeler, glavni direktor grupacije Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG).

Prije otvaranja, neizravni vlasnik hotela, Balansz Zártkörű Nyíltvégű Intézményi Ingatlan Alap proveo je prvu fazu programa obnove. Nakon prve sezone u 2018. godini, program obnove nastavit će se u suradnji s hotelskom grupacijom Falkensteiner, a hotel će se redizajnirati i prilagoditi uobičajeno visokim standardima Falkensteinerovih hotela. Krajem 2018. godine bit će objavljene nove informacije i pojedinosti o Falkensteinerovim planovima i ostvarenom napretku, a u proljeće 2019. hotel će se otvoriti pod brendom Falkensteiner.

Vijesti: