Festival ULTRA Europe odgođen za 2021. godinu

Iako su praktički svi festivali i koncerti otkazani ove godine zbog krize izazvane koronavirusom, sada je nažalost otkazan i Ultra Europe 2020. festival, tj. prolongiran za 2021. godinu. “Teška...

Iako su praktički svi festivali i koncerti otkazani ove godine zbog krize izazvane koronavirusom, sada je nažalost otkazan i Ultra Europe 2020. festival, tj. prolongiran za 2021. godinu.

“Teška srca vas moramo obavijestiti da se osmo izdanje festivala ULTRA Europe, koje se trebalo održati od 10. do 12. srpnja 2020. na stadionu Park Mladeži u Splitu, zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19, odgađa za 9. do 11. srpnja 2021. godine. Do zadnjeg smo se trenutka nadali da će se ovogodišnje izdanje održati kao što smo i planirali, ali vjerujemo da je ispred nas svjetlija budućnost i da ćemo se vratiti još jači u 2021. godini” ističu iz tvrtke MPG u svojem današnjem priopćenju.

Kupljene ulaznice za ovogodišnje izdanje vrijedit će za ULTRA Europe 2021. ili ULTRA Europe 2022. “Kao dodatnu pogodnost, osigurali smo i iznos od 20€ koji će biti dodan na festivalske narukvice za odabrano izdanje. Navedeni iznos moći će se iskoristiti za hranu, piće ili kupnju u službenoj ULTRA trgovini. Osim toga, omogućili smo i promjenu imena za one koji svoje ulaznice žele prepustiti nekom drugom.”zaključili su iz tvrtke MPG.

Foto: Ultra Europe

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN