Flix & Art: Odlična nova dodana vrijednost i povezivanje kulture, umjetnosti i putovanja

Desetak zagrebačkih i splitskih muzeja u suradnji s FlixBusom stvorili su novu dodanu vrijednost i sinergiju kroz poticanje putovanja i kulturno uzdizanje koja omogućuje posebne pogodnosti za putnike i...

Desetak zagrebačkih i splitskih muzeja u suradnji s FlixBusom stvorili su novu dodanu vrijednost i sinergiju kroz poticanje putovanja i kulturno uzdizanje koja omogućuje posebne pogodnosti za putnike i posjetitelje muzeja.

Bogatu ponudu od 160 hrvatskih općih, umjetničkih, tehničkih, arheoloških, povijesnih, etnografskih, prirodoslovnih i drugih tipova muzeja posjetilo je više od 5,5 milijuna što stranih što domaćih ljubitelja muzejskih postava i izložbi u 2018. godini, prema podacima Muzejskog dokumentacijskog centar.

Kako bi iskoristili najviše od hrvatske kulturne baštine, FlixBus te desetak muzeja Zagreba i Splita omogućili su projektom Flix & Art posebne pogodnosti na ulaznice ili suvenirnice te popuste na sljedeće putovanje FlixBusom. Stoga u slučaju jednodnevnog ili vikend posjeta Zagrebu ili Splitu, ljubitelji putovanja i istraživanja mogu uživati u jedinstvenim i različitim iskustvima ponude stalnih postava i drugih izložbi odabranih muzeja i galerija.

Tehnički muzej Nikola Tesla
Hrvatski pomorski muzej Split

FlixBus popusti čine od 10% do 50% popusta kod kupnje karte, zavisno od muzeja do muzeja, a bit će kreirana i Flix & Art knjižica s popisom svih muzejskih pogodnosti i uputama o dobivanju istih.

U Flix&Art projekt uključeni su sljedeći muzeji: Tehnički muzej Nikola Tesla, Hrvatski muzej naivne umjetnosti, Muzej suvremene umjetnosti, Muzej Mimara, Muzej mamurluka, Muzej za umjetnost i obrt, Hrvatski školski muzej, Muzeji Ivana Meštrovića Zagreb i Split, Muzej osjeta Split, Hrvatski pomorski muzej Split.

Naslovna fotografija: Muzej Mimara / Flixbus

 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN