Fresh Island dobitnik prestižne titule najboljeg glazbenog događaja 2016.

U zagrebačkom Plaza Event Centru (ex. Hypo Event Centar) u utorak i srijedu, 7. i 8. veljače, više od 500 event stručnjaka i predstavnika industrija povezanih s organizacijom događaja...

U zagrebačkom Plaza Event Centru (ex. Hypo Event Centar) u utorak i srijedu, 7. i 8. veljače, više od 500 event stručnjaka i predstavnika industrija povezanih s organizacijom događaja sudjelovalo je na RSVP festivalu. Jedini regionalni festival specijaliziran za evente u svom drugom izdanju ugostio je brojne inozemne i domaće stručnjake koji su se bavili tehnologijama u event industriji i event turizmom.

U sklopu festivala nagrađuju se najkreativniji i najuspješniji projekti organizirani protekle godine u Hrvatskoj, a Fresh Island festival dobitnik je prestižne nagrade Najbolji glazbeni događaj 2016

Fresh Island festival i ove se godine održava na Zrću od 11. do 13. srpnja, a zvijezdani line-up predvode Sean Paul, Rae Sremmurd, French Montana, Tim Westwood kojima će se pridružiti brojne zvijezde svjetske hip-hop i r’n’b scene. Ove godine interes za Fresh Island nadmašuje sva očekivanja, a veliki broj ulaznica već je kupljen u SAD-u i Velikoj Britaniji. “Pet međunarodnih stručnjaka za organizaciju događaja dodjeljuje nagradu Attend u osam kategorija, a Fresh Island istaknuo se kao najbolji glazbeni događaj u Hrvatskoj 2016. godine. Fresh Island 2016. privukao je tisuće ljudi iz cijeloga svijeta, stavio Zrće na kartu nezaobilaznih europskih party destinacija te se time nametnuo u velikoj konkurenciji glazbenih događaja koji se održavaju u Hrvatskoj.” ističu organizatori RSVP festivala. Svjetske zvijezde te vrhunska produkcija svijetla i zvuka jamče da će Fresh Island ponovno pretvoriti Zrće u hrvatski Miami i pokazati zašto je ovaj festival zaslužio titulu najboljeg hrvatskog glazbenog događaja.

rsvp1

U kategoriji Najbolji B2B / B2C / Interni event slavio je projekt FM World 12th Anniversary  u organizaciji makedonske tvrtke Duna. Najbolji event predstavljanja proizvoda ili usluge je John Jameson Secret event koji je realizirao Komunikacijski laboratorij iz Hrvatske. U kategoriji Najbolji kongres / konferencija / sajam žiri je odabrao 10. Combis konferenciju u organizaciji hrvatske tvrtke Combis.

Najbolji sportski event je Final 4 SEHA – Gazprom liga u organizaciji hrvatske tvrtke SEHA. Najbolji glazbeni event je Fresh Island iza kojeg stoji hrvatska tvrtka A4 dok je Najbolji kulturni event proglašen Visualia festival koji je osmislila i postavila pulska Udruga Sonitus. Najbolji neprofitan / društveno koristan event je Brave New World koji su producirali HUB385 i CityOS. Najbolji online event je Fashion.hr Viber kampanja koji je organizirala tvrtka FHR (RED agencija).

 

 

Povezane vijesti: