Grčka Gelasakis grupa sklopila partnerstvo s Carwiz Internationalom

Gelasakis grupa, čija su osnova poslovna putovanja, pomorske usluge i ugostiteljstvo, početkom ove godine sklopila je partnerstvo s Carwiz Internationalom, hrvatskom rent-a-car kompanijom. Ovim poslovnim potezom Gelasakis grupa je među prvim franšiznim...

Gelasakis grupa, čija su osnova poslovna putovanja, pomorske usluge i ugostiteljstvo, početkom ove godine sklopila je partnerstvo s Carwiz Internationalom, hrvatskom rent-a-car kompanijom.

Ovim poslovnim potezom Gelasakis grupa je među prvim franšiznim partnerima Carwiz brenda.

Kada detaljno razrađenom franšiznom modelu poslovanja pridodate moćan vizualni identitet i brend s čvrsto postavljenom marketinškom strategijom, stupanje u partnerstvo postaje logičan slijed događaja“, rekao je Antonios Gelasakis, direktor Odjela za putovanja i ugostiteljstvo.

Pomno planirajući i analizirajući rent-a-car industriju kroz prizmu turizma, Gelasakis grupa je uvidjela važnost integracije s brendom koji nudi najam vozila kao što je Carwiz. Odlučili su svoju ideju pretočiti u projekt, a kako bi uspješno smanjili poslovne rizike odabrali su franšizni model poslovanja koji nudi Carwiz rent a car.

Od samog izlaska na tržište do danas njegujemo našu viziju kako je rent-a-car industrija više od samog prijevoza, stoga smo u Gelasakis grupi, čija je osnova poslovni turizam, pronašli idealnog partnera. Zahvaljujući viziji industrije koju njegujemo, ali i međusobnog  prepoznavanja važnosti stupanja rent-a-car industrije u sektor turizma, zajedničkim smo snagama uspješno implementirali marketinšku strategiju i na tržište Grčke“, objasnila je direktorica marketinga, Barbara Mrkić.

O važnosti uloge rent-a-car industrije u razvoju globalnog turizma govori i sudjelovanje na najvećem turističkom sajmu u Londonu na kojem će se ova dva brenda, pod krovnim imenom Carwiz rent a car, zajedno predstaviti potencijalnim partnerima početkom studenog ove godine.

Sretni smo da svoju ulogu u razvoju globalnog turizma sve češće prepoznaju i naši inozemni partneri koji s potpunim povjerenjem pod našim okriljem, ali sve češće i samostalno, stupaju u pregovore te sudjeluju na važnim turističkim događajima poput nadolazećeg WTM sajma u Londonu“, nadodala je Mrkić.

Carwiz rent a car je od početka svog poslovanja 2017. godine do danas svoje franšizno poslovanje plasirao na deset tržišta diljem Europe i svijeta. Tako je danas osim na grčkom i domicilnom hrvatskom tržištu prisutan i na tržištu Turske, Latvije, Cipra, Maroka, St. Maartena, Albanije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN