Hrvatska prva u Europi ima priliku koristiti nove Uber usluge: Uber Comfort i Uber XL

Uber je danas u Zagrebu predstavio dvije dodatne usluge – Comfort i XL koje će omogućiti korisnicima da odaberu vozila više klase ili vozila s više prostora. U sklopu...

Uber je danas u Zagrebu predstavio dvije dodatne usluge – Comfort i XL koje će omogućiti korisnicima da odaberu vozila više klase ili vozila s više prostora.

U sklopu usluge Comfort, korisnici u Zagrebu će prvi put u Europi imati opciju korisničkih preferencija, što znači da će unutar aplikacije putnici vozaču unaprijed moći napomenuti žele li vožnju bez razgovora te preferiraju li višu ili nižu temperaturu unutar vozila.

Uber Comfort namijenjen je korisnicima kojima je potrebna usluga prijevoza u vozilima više klase s vozačima koji imaju minimalno 250 odrađenih vožnji te prosječnu ocjenu iznad 4,9. Osim toga, korisnici koji se odluče za Uber Comfort na raspolaganje će dobiti mogućnost izjašnjavanja preferencija oko razgovora s vozačem ili temperature u vozilu. Opcija će im biti na raspolaganju nakon što izaberu Comfort uslugu i postave odredište, prije finalne potvrde vožnje. Minimalan iznos vožnje kod Comfort usluge iznosi 17 kuna, naknada za start je 8 kn, cijena po minuti 0,80 kn, dok naknada za kilometar iznosi 4,60 kn. 

„I dalje smo u potpunosti posvećeni poslovanju u Hrvatskoj. Ozbiljno shvaćamo povratne informacije naših korisnika te im pružamo nove opcije kako bi njihovo iskustvo bilo kvalitetnije, poput opcija vezanih za vrstu vozila ili razgovora s vozačem. Širenjem postojeće ponude u Zagrebu zadovoljit ćemo specifične potrebe korisnika u zračnoj licu koji često imaju višak prtljage, korisnika koji žele vozila više klase, ali i onih koji žele vožnje bez razgovora“, istaknuo je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu. 

Druga usluga Uber XL namijenjena je korisnicima koji putuju u grupama i kojima je potrebno do 6 mjesta. Korisnicima se na ovaj način omogućuje da umjesto narudžbe dvije X usluge, jednostavno odaberu Uber XL, što im je u konačnici financijski isplativije. Kod Ubera XL minimalan iznos vožnje iznosi 20 kn, naknada za start je 10 kn, cijena po minuti 1,10 kn, a po kilometru 6 kn.

Inače, upravo je Hrvatska imala čast biti domaćin svjetske premijere UberBOAT usluge, a očito smo i dalje dovoljno atraktivni kao destinacija za premijere novih UBER usluga, što svakako doprinosi boljem imidžu Hrvatske.

/ / / VIŠE OD 190 TISUĆA STRANIH TURISTA KORISTILO JE UBER TIJEKOM LJETNE SEZONE NA HRVATSKOJ OBALI

/ / / UBER KAO AMBASADOR HRVATSKOG TURIZMA      

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN