Stanovnici istarskog poluotoka tek su početkom prošloga stoljeća shvatili kakvim su gastronomskim draguljem blagoslovljeni.
U Istri gotovo cijele godine uspijeva nekoliko izvrsnih vrsta tartufa. Najcjenjeniji bijeli tartuf (Tuber magnatum pico) kojemu cijena doseže i preko tri tisuće eura po kilogramu, pojavljuje se na tržištu ujesen te mu sezona traje otprilike do kraja godine.
Ključno stanište...
Za nastavak čitanja pretplatite se na portal HrTurizam
Pretplatom dobivate mogućnost svaki dan čitati turističke poslovne vijesti, priče, trendove, analize, intervjue i kolumne iz hrvatskog turističkog poslovnog sektora.
Iza svakog autorskog članka stoje godine i godine iskustva, učenja te sati i sati provedeni u istraživanju, edukaciji i produkciji sadržaja.
Sve s ciljem kako bi vam isporučili potpune i provjerene informacije te donijeli širi kontekst turističkih vijesti i trendova.
To je vrijednost koju isporučujemo. Mi ćemo za tu vrijednost i dalje isporučivati kvalitetne turističke informacije kroz minimalno 1728 članaka godišnje.
HrTurizam - vaš izvor informacija iz poslovnog svijeta hrvatskog turizma.
Pretplatite se na sadržaj vodećeg turističkog b2b medija u Hrvatskoj.
Već imate korisnički račun?
Prijavi se
Premium