Korean Air otkazuje letove u cijelom svijetu, a ne samo za Zagreb

Iako se opet diže nepotrebna panika naslovima kako se zbog koronavirusa otkazuju letovi za Hrvatsku, točnije za Zagreb, činjenica je kako Korean Air, aviokompanija iz Južne Koreje otkazuje letove...

Iako se opet diže nepotrebna panika naslovima kako se zbog koronavirusa otkazuju letovi za Hrvatsku, točnije za Zagreb, činjenica je kako Korean Air, aviokompanija iz Južne Koreje otkazuje letove za stotine destinacija na svim kontinentima, a ne samo za Hrvatsku.

Tako su otkazani letovi prema Milanu, Barceloni, Beču, Madridu… pa tako i za Zagreb, dok je za druge mnoge destinacije smanjen intenzitet letova uz određene restrikcije.

Više informacija možete pogledati ovdje

Izvor: Korean Air

inače, u rujnu prošle godine po prvi puta dočekali prvi let južnokorejske aviokompanije Korean Air prema Hrvatskoj, koja je tri puta tjedno tijekom ljetnog reda letenja direktno spajala Zagreb i Seoul, dok je u zimskom redu letanja spajala Seul, Zagreb i Zurich.

Letovi između Seula i Zagreba ponovno su trebali ove godine početi od 31. ožujka, no trenutno su otkazani tj. prolongirani do 23. travnja.2020.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN