Meeting & Incentive Forums ove godine održat će se u Šibeniku

Nakon uspjeha prošlogodišnje konferencije u Dubrovniku, „Meeting & Incentive Forums“ svoju mrežu stručnjaka ponovo dovodi u Hrvatsku. Svjetski poznata konferencija održat će se od 19. do 22. lipnja 2019....

Nakon uspjeha prošlogodišnje konferencije u Dubrovniku, „Meeting & Incentive Forums“ svoju mrežu stručnjaka ponovo dovodi u Hrvatsku. Svjetski poznata konferencija održat će se od 19. do 22. lipnja 2019. godine, u šibenskim Amadria Park hotelima.

„M&I Forums“ od 2006. godine okuplja mrežu stručnjaka i potiče suradnju u kongresnoj industriji. Njihov program umrežavanja koji čini više od 130 foruma širom svijeta, pozicionirao ih je kao svjetske lidere u području organizacije B2B sastanaka u MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions) industriji, koju najčešće nazivamo kongresnom.

Skup će se održati u novootvorenom Konvencijskom centru Šibenik Amadria Park hotela čija najveća dvorana može primiti do 1.500 osoba. Amadria Park hoteli smješteni su u neposrednoj blizini zračnih luka Zadar i Split te okruženi plažama ukupne duljine četiri kilometra.

Amadria Park Šibenik

„M&I Forums“ okupit će preko 220 europskih klijenata koji će tijekom tri dana konferencije imati priliku sastati se sa 180 vodećih globalnih dobavljača na individualnim sastancima i sudjelovati u raznim poslovnim aktivnostima. Organizacija „M&I Foruma“ u Amadria Parku jedinstvena je prilika za promociju Šibenika, najstarijeg hrvatskog grada na Jadranu.

Jedanaest kongresnih dvorana Konvencijskog centra Šibenik nalazi se na 6 tisuća metara kvadratnih, a osim kongresnog turizma, Amadria Park sa svojih pet hotela u Šibeniku, te gotovo 1.500 soba, pruža turističko, doživljajno i poslovno iskustvo.

Smješten u srcu Dalmacije, Šibenik je spoj povijesti, arhitekture, plaža i opuštenog mediteranskog načina života. Sudionici skupa imat će priliku doživjeti šibensku gradsku jezgru, prirodne ljepote Nacionalnog parka Krka te otploviti na obližnje otoke poput Zlarina. Prirodne ljepote Šibenika sudionici će upoznati posjetima Dalmatinskom etno selu, tvrđavi Barone i plaži En Vogue. Organizatori su najavili kako će obznaniti i glavne datume za događanja koja će se u Šibeniku održati sljedeće godine.

POVEZANA VIJEST:

KONVENCIJSKI CENTAR ŠIBENIK DOBIO CERTIFIKAT PRESTIŽNE BRITANSKE PLATFORME HEALTHCARE VENUES

Vijesti: