Najavljeno 3. izdanje HOW Festivala, jedine konferencije na temu hotelskih operacija u Europi

HOW Festival, jedina konferencija na temu hotelskih operacija u Europi, a treća po redu održava se 16. – 18. listopada u Valamar Collection Isabella Island Resortu u Poreču. Cilj...

HOW Festival, jedina konferencija na temu hotelskih operacija u Europi, a treća po redu održava se 16. – 18. listopada u Valamar Collection Isabella Island Resortu u Poreču. Cilj Festivala je predstaviti međunarodne trendove u hotelskim operacijama i primjere dobre prakse, olakšati implementaciju novih proizvoda i usluga te osigurati zabavu i umrežavanje sudionika. 

I ove godine Festival dovodi brojne međunarodne stručnjake iz hotelijerstva te povezanih industrija koji će sa sudionicima diskutirati o trendovima u hotelskim operacijama. Program je segmentiran na plenarni dio, koji je namijenjen svim sudionicima, nakon kojeg se održavaju po dvije radionice paralelno te su podijeljene na sljedeće hotelske odjele: hrana i piće, ljudski resursi, prodaja i marketing, tehnički odjel i domaćinstvo.  

Samo neke od ovogodišnjih tema su:

  • Kako maksimizirati profitabilnost operacija u odnosu na vaše goste i tržišta s kojih dolaze 
  • Going green: Kako možemo sudjelovati u spašavanju planeta, a u isto vrijeme dodati vrijednost našim gostima 
  • „Grab&go“ koncept ili kako povećati prihode putem novih F&B trendova 
  • Svi govorimo da je WiFi u našem hotelu dobar, ali je li uistinu? I kako ga napraviti savršenim
  • Ako su rezervacije u padu držimo li cijene i riskiramo popunjenost ili smanjujemo cijenu da bismo popunili kapacitete? 
  • Znate li reći hvala svojim zaposlenicima 
  • Internacionalni brendovi su omogućili zaposlenicima rad od kuće. Koje su prednosti, a koji nedostaci? 
  • Kako efikasnije trenirati zaposlenike odjela domaćinstva 

U prve dvije godine HOW Festival okupio je preko 1.000 sudionika, u najvećem broju direktore hotela, voditelje operacija i hotelskih odjela, a sudionike uz odlične panel diskusije te radionice i ove godine očekuje team building i veliki party

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN