Nakon Australije, Infinity Luxury od danas i na francuskom i skandinavskom tržištu

Jučer sam pisao kako je domaća tvrtka Infiniyt Luxury potpisala suradnju s kompanijom Glowbal NZ za zastupanje i prodaju svojih proizvoda na tržištu Novog Zelanda, Australije, Indije, pacifičkih otoka...

Jučer sam pisao kako je domaća tvrtka Infiniyt Luxury potpisala suradnju s kompanijom Glowbal NZ za zastupanje i prodaju svojih proizvoda na tržištu Novog Zelanda, Australije, Indije, pacifičkih otoka i jugoistočne Azije, a danas iz tvrtke dolaze nove odlične vijesti.

Potpisan je ugovor o suradnju s novim partnerom, tvrtkom Alu Floors koja će prodavati hrvatski proizvod na tržištu Francuske, Švedske, Norveške, Finske i Danske!

/ / / HRVATSKI PAMETNI TUŠEVI PROBIJAJU SE NA TRŽIŠTE AUSTRALIJE I NOVOG ZELANDA

Zanimljivo kako tuševi sami proizvode električnu energiju i griju vodu, te se aktiviraju pomoću senzora pokreta koji uz smanjivanje pritiska vode unutar samog tuša, omogućuju uštedu vode.Tvrtka Infinity Luxury trenutno jedini proizvođač tuševa od keramike, HPL-a te prirodnog kamena u cijelome svijetu, što je jasna diferencijacija na tržištu.

/ / / INFINITY LUXURY: OD “GARAŽNOG PROTOTIPA” DO LUKSUZNOG PROIZVODA

Prvi pravi prototip luksuznih tuševa izrađen je u garaži početkom 2017. godine, a danas se probijaju na globalno tržište. U nedavnom razgovoru Stefano Ladavac , direktorom tvrtke Infinity Luxury, istaknuo je kako im je cilj poslovati isključivo u B2B segmentu i to 80% van Hrvatske. Također, Ladavac ističe kako se uskoro očekuje otvaranja i novih tržišta.

Važno je i naglasiti, kako je tvrtka doživjela novi rast i razvoj zahvaljujući EU fondovima. Lijepo je vidjeti da i da micro i male tvrtke mogu doći di EU fondova, jer upravo stabilnost svake ekonomije bazira se na malom i srednjem poduzetništvu.

Cilj koji polako, ali sigurno postaje stvarnost. Proizvedeno u Hrvatskoj.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN