Natječaji za direktore predstavništava u Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Slovačkoj, Švedskoj i Kini

U Rovinju je jučer održana 33. sjednica Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice na kojoj su članovi vijeća usvojili prijedlog Odluke o raspisivanju natječaja za rukovodeća radna mjesta u predstavništvima...

U Rovinju je jučer održana 33. sjednica Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice na kojoj su članovi vijeća usvojili prijedlog Odluke o raspisivanju natječaja za rukovodeća radna mjesta u predstavništvima HTZ-a na tržištu Austrije, Češke, Kine, Mađarske, Slovenije, Slovačke i Švedske.

Članovi Turističkog vijeća usvojili su odluku o raspisivanju natječaja za rukovodeća radna mjesta u predstavništvima u kojima ugovori o radu rukovodećih osoba istječu u 2018. godini, odnosno na tržištima Austrije, Češke, Slovenije i Švedske. Natječaj će obuhvaćati rukovodeća radna mjesta u predstavništvima na tržištu Mađarske i Slovačke, ali i na tržištu Kine sa sjedištem u Šangaju gdje se otvara ured HTZ-a u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom.

Direktor Staničić naglasio je kako očekuje velik broj kvalitetnih prijava za rukovodeća radna mjesta u predstavništvima Hrvatske turističke zajednice. Vjerujem kako ćemo putem uskoro raspisanog natječaja doći do najboljih kandidata koji će svojim radom dati snažan i pozitivan doprinos budućim kretanjima hrvatskog turizma. Krajnji cilj su novi, inovativni i zanimljivi prijedlozi iz kojih će biti jasno vidljive buduće aktivnosti predstavništva, odnosno doprinos u ostvarenju strateških ciljeva hrvatskog turizma“, zaključio je direktor Staničić.

Natječaji za navedena tržišta biti će raspisani u roku od 30 dana od dana usvajanje ove odluke.

Vijesti: