Njemački Blue planet TV snimao reportažu na Malom Lošinju, Krku, Cresu i Rabu

Zahvaljujući suradnji i angažmanu turističkih zajednica grada Krka, grada Cresa, Malog Lošinja i grada Raba, svaki će otok predstaviti svoju turističku ponudu i sve benefite destinacije kroz TV reportažu...

Zahvaljujući suradnji i angažmanu turističkih zajednica grada Krka, grada Cresa, Malog Lošinja i grada Raba, svaki će otok predstaviti svoju turističku ponudu i sve benefite destinacije kroz TV reportažu “Kvarner Inseln” u njemačkim medijima u ukupnom trajanju od 22 minute.

Gledatelje će kroz emisiju voditi poznati njemački glumac, Oliver Hörner, i upoznati ih s posebnostima destinacije, od kulture, prirode, aktivnosti, kulinarstva, i drugo.

Reportaža se snimala od 28. travnja 2021. do 6. svibnja 2021. godine, a prikazivat će se sredinom lipnja 2021. godine i to kroz minimalno 30 emitiranja na 6 njemačkih TV postaja, Apple TV-u i Samsungu prime-on-demand. Ovom kampanjom se osigurava više milijunska gledanost u medijima njemačkog govornog područja.

Ovo je prvi put da sam posjetio Kvarnerski zaljev i moram reći da sam vrlo impresioniran ljepotom otoka. Bez obzira na to je li riječ o Lošinju, Rabu, Krku ili Cresu, sva četiri otoka su me potpuno oduševila svojim prekrasnim krajolicima i obalom. Kao i uvijek u Hrvatskoj, ovdje sam sreo srdačne ljude koji su me zaista oduševili. U svakom ću slučaju doći ponovno!”, izjavio je glumac, Oliver Hörner.

Prilog je sniman u organizaciji Pointers Travel – odjel TV produkcije iz Osijeka u suradnji s Blue planet TV tvrtkom iz Berlina.

Foto: TZ Mali Lošinj

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN