Nova turistička karta, info-vodič i web stranica TZ grada Karlovca

U novu godinu Turistička zajednica grada Karlovca kreće s novom web stranicom www.visitkarlovac.hr, novim tiskanim vodičem s informacijama o gradu i novom turističkom kartom, piše portal Karlovacki.hr Cilj je...

U novu godinu Turistička zajednica grada Karlovca kreće s novom web stranicom www.visitkarlovac.hr, novim tiskanim vodičem s informacijama o gradu i novom turističkom kartom, piše portal Karlovacki.hr

Cilj je prikazati Karlovac na jedan drugačiji način, poručila je Marina Burić, direktorica TZ grada Karlovca te dodala “Izlazimo s novom turističkom kartom, koja je malo promijenila prikaz grada radi lakšeg snalaženja i radi obuhvata svih atrakcija. Izlazimo s novim informativnim vodičem koji je nastao kao rezultat svih upita u našem Informativnom centru, objedinili smo ponudu i servisne informacije i predstavljamo novu web stranicu, kao jednu novu destinacijsku priču, kojom želimo prikazati Karlovac na malo drugačiji način. To je u svakom slučaju baza na kojoj ćemo graditi naše daljnje marketinške aktivnosti i sve što nas čeka u idućoj godini, naglasila je Burić.

Turizam u Karlovcu se polako, ali sigurno, razvija iz godine u godinu. Tako je ove godine zabilježeno 28,5 posto više noćenja, a odlična je vijest da je najviše domaćih turista. Na drugom mjestu nalaze se Korejanci, pa Poljaci, Nijemci i Austrijanci. A upravo tih pet tržišta čine 60 posto ukupnog turističkog prometa u Karlovcu.

“Čeka nas posao stvaranja proizvoda, objedinjavanja svih mogućih atrakcija koje imamo u gradu Karlovcu da bi to ponudili agencijama i tržištu, da bi se prezentirali kao destinacija vrijedna dolaska i ostanka duže od ovih sada 1,54 dana koje imamo kao prosjek” zaključila je Burić.

Izvor: Karlovacki.hr

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN