U Supetru otvoreni Boutique Camping Bunja s četiri zvjezdice

U uvali Babin Laz u blizini Supetra otvoren je mali boutique kamp s četiri  zvjezdice, radi se o investiciji vrijednoj 2 milijuna kuna. Naime, kampiranje posljednjih nekoliko godina postaje...

U uvali Babin Laz u blizini Supetra otvoren je mali boutique kamp s četiri  zvjezdice, radi se o investiciji vrijednoj 2 milijuna kuna.

Naime, kampiranje posljednjih nekoliko godina postaje sve popularnije, kako globalno, tako i lokalno, a idealan je oblik odmora za sve one koji traže osamu u suživotu s prirodom.

U sklopu Boutique Camping Bunja nalazi se 14 modernih mobilnih kućica i 32 prostrane parcele za kampere i šatore, od kojih se najveće luksuzne prostiru od 70 do 130 četvornih metara.

Osim mobilnih kućica i parcela u ponudi su i brojni drugi sadržaji: beach bar, masaže na plaži, grijani slatkovodni bazen, dječje igralište, najam bicikla, kajaka…, a uz mediteransko zelenilo, zidovi su građeni u tradicionalnom suhozidu.

Mobilne kućice mogu primiti do šest osoba, potpuno su opremljene i dolaze s velikim terasama s kojih se pruža pogled na more. Svaka mobilna kućica ima svoju natkrivenu terasu od 24 m2 sa stolom i stolicama za 6 osoba te 2 ležaljke.

„Kampiranje je savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku najbolji i najsigurniji način odmora, pa ne sumnjamo kako će Boutique Camping Bunja i u ovim izazovnim vremenima dobiti svoje goste, zaljubljenike u naš otok.  Uz veliki izbor iznimno kvalitetnog privatnog i hotelskog smještaja, u kojem mogu uživati obitelji s djecom, ali i parovi, koji će odabrati adults only hotele, te atraktivnih ruralnih vila u okolici mjesta, Supetar trenutno ima dva kampa – Bunju i Waterman Beach Village, s ukupno 124 kamping mjesta i 57 mobilnih kućica, u kojima može boraviti 462 gosta“, ističe  Ivan Cvitanić, direktor Turističke zajednice grada Supetra.

S tri atraktivne tematske staze koje spajaju kulturu i avanturu, poznatim plavcima i pošipima, zdravom otočkom kuhinjom, vrhunskim maslinovim uljem s geografskim podrijetlom, prekrasnim plažama i uvalama, Supetar je atraktivno turističko središte i savršena polazna točka za upoznavanje najvećeg otoka srednje Dalmacije. 

Foto: Boutique Camping Bunja

Povezane vijesti: