Novi turistički vodič za Međimurje 2021 od sada je dostupan u digitalnom obliku

Svakom je posjetitelju bitna točna i kvalitetna informacija o destinaciji u kojoj se nalazi. Upravo s ciljem informiranja posjetitelja, izdan je besplatni turistički vodič Međimurja u kojem su već...

Svakom je posjetitelju bitna točna i kvalitetna informacija o destinaciji u kojoj se nalazi. Upravo s ciljem informiranja posjetitelja, izdan je besplatni turistički vodič Međimurja u kojem su već petu godinu zaredom sažete najnovije i najkorisnije informacije o ovoj maloj, ali turistički bogatoj destinaciji.

U novom turističkom vodiču Međimurja 2021 sumirano je sve što treba vidjeti prilikom posjeta najsjevernijoj turističkoj destinaciji Hrvatske.

U partnerstvu s našom marketinškom agencijom Scribo PR i lokalnim partnerima u nazad 5 i više godina radimo svake godine novi turistički vodič. Jedan moderan koncipiran tiskani materijal koji se na tržištu pokazao jako dobro prihvaćen jer je praktičan, informativan, modernog dizajna. Prošle godine smo preskočili s novim vodičem iz razumljivih razloga, no sada nastavljamo. Vodič je na ti jezika i pokriva naša najinteresantnija tržišta te vjerujem da će i ove godine biti dobro prihvaćen od domaćih i inozemnih gostiju“, ističe Rudi Grula, direktor TZ Međimurja.

Vodič je izdan u suradnji s Termama Sveti Martin i Turističkom zajednicom Međimurske županije, a dostupan je na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Novi turistički vodič Međimurja možete preuzeti OVDJE

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN