Objavljen Javni poziv za sudjelovanje u obilježavanju Svjetskog dana turizma u Istri 2023. godine

Kao i svake godine, 27. rujna se u cijelome svijetu slavi Svjetski dan turizma, a ovogodišnje geslo pod kojim se održava je TOURISM & GREEN INVEST...

Autor:  HrTurizam.hr

5. rujna 2023.

Kao i svake godine, 27. rujna se u cijelome svijetu slavi Svjetski dan turizma, a ovogodišnje geslo pod kojim se održava je TOURISM & GREEN INVESTMENTS / TURIZAM I ZELENA ULAGANJA.

Upravni odjel za turizam Istarske županije već osmu godinu za redom organizira obilježavanje Svjetskog dana turizma u Istri, a ovogodišnje izdanje održat će se 30. rujna i 1. listopada (subota i nedjelja), na području cijele Istarske županije.

Ovim putem pozivaju se sve pravne i fizičke osobe, odnosno ponuditelji turističkih i s turizmom povezanih usluga, koji djeluju na području Istarske županije, da se uključe, kako bismo našu turističku ponudu zajednički učinili dostupnijom i prepoznatljivijom svim građanima i posjetiteljima, priopćili su iz Istarske županije.

Među svim pristiglim prijavama bit će odabrane one koje se uklapaju u županijske razvojne prioritete, posebice one koji posluju u skladu s principima pametnog, održivog i odgovornog razvoja, te koji doprinose podizanju kvalitete i produženju turističke sezone, kreiranju doživljaja, te uključivom i ravnomjernom razvoju turizma Istre.

Prijave se mogu sastojati u pružanju besplatnih usluga ili s popustom do 50 %, a vrše se isključivo online, ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na sljedećoj poveznici: www.istra-sdt.comKrajnji rok za online prijavu je petak, 15. RUJNA 2023. godine, a sve potrebne informacije moguće je dobiti u Upravnom odjelu za turizam, slanjem upita na e-mail adresu turizam@istra-istria.hr ili pozivom na broj 052/351-602.

Naslovna fortografija: Tugce Turan

 
 

Autor:  HrTurizam.hr

5. rujna 2023.