Objavljen program HOW Festivala

Drugo online izdanje HOW Festivala / Hotel Operations Weekenda/ održava se 25.11., a koje će okupiti preko 40 govornika. Cilj festivala je predstaviti sudionicima trendove u hotelskim operacijama te ih...

Drugo online izdanje HOW Festivala / Hotel Operations Weekenda/ održava se 25.11., a koje će okupiti preko 40 govornika. Cilj festivala je predstaviti sudionicima trendove u hotelskim operacijama te ih potaknuti na implementaciju novih proizvoda i usluga.

Program konferencije obuhvaća 15 tema za osam različitih hotelskih odjela, od kojih je po prvi put i MICE s temom: Hybrid is a new black.

U navedenoj diskusiji raspravljat će se o novom trendu u organizaciji događanja, kako su se promijenili zahtjevi gostiju te kako im se prilagoditi, ali i kad se očekuje oporavak MICE industrije.

Cijeli program saznajte ovdje

Samo neke od tema ovogodišnje konferencije su:

  • Trendovi u hotelskim operacijama
  • Edukacija kao odgovor na izazove u hotelijerstvu
  • Hoće li promjene koje su se dogodile u F&B-u i ostati?
  • Kako održati ravnotežu između automatizacije i ljudske interakcije?
  • Pratite vaše F&B troškove
  • Self check-in i mobile check-in: samo nužna pojava ili budućnost?

Svoje sudjelovanje potvrdio je i CEO Best Westerna Srednje Europe te član upravnog odbora Njemačke hotelske asocijacije (IHA), Marcus Smola. U 15-minutnom intervju otkrit će kad očekuje da se brojke u Best Western hotelima vrate kao u period prije korona virusa te kako pomažu hotelima kojima upravljaju, kako se trenutna situacija odrazila na njihovu grupaciju te očekuje li neke pozitivne promjene za hotelijerstvo u budućnosti.

Ukoliko još uvijek niste, prijaviti se možete putem ovog linkaViše informacija o svim temama i govornicim dostupno je ovdje.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN