Saznajte plan regionalnih foruma obiteljskog smještaja 2016./2017.

Odjel za turizam pri HGk objavio je okvirni plan regionalnih foruma obiteljskog smještaja koji će se održavati od Dubrovnika, Istre, Like, Zagreba pa do Slavonije. Forumi obiteljskog smještaja su...

Odjel za turizam pri HGk objavio je okvirni plan regionalnih foruma obiteljskog smještaja koji će se održavati od Dubrovnika, Istre, Like, Zagreba pa do Slavonije.

Forumi obiteljskog smještaja su mjesta gdje razmijenjujete iskustva, educirati se i povezujete te zajedničkim snagama djelujete da se stvari promijene na bolje. Odjel za turizam pri HGK je pravi primjer kako bi sva udruženja u bilo kojem obliku, kako udruge građana tako i institucionalne udruge trebale djelovati – u pravom smislu su produžena ruka domaćinima u obiteljskom smještaju. Sluša, educira i pozitivno djeluje, a najbolji je dokaz tome “borba” protiv uvođenja energetskog certifikata domaćinima u obiteljskom smještaju.

Također, pojam cjeloživotnog učenja je danas imperativ zbog brzih i naglih promjena na tržištu i primjenom novih tehnologija. Budite aktivni i borite se za sebe i svoja prava, nemojte očekivati da se drugi bore za Vas, a Vi niste u stanju doći na edukacije i forume koji su namijenjeni Vama.

Zabilježite datume u svoje kalendare, udružimo se i zajedničkim snagama djelujmo za bolji turizam sutra.

hgkforumi2

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN