Otvorene prijave za dodjelu godišnje nagrade Zlatna koza

Turistička zajednica Istarske županije objavila je Natječaj za dodjelu godišnje nagrade Zlatna koza – Capra d’oro za izuzetan doprinos na polju marketinških aktivnosti u turizmu Istre. Nagrade se dodjeljuju...

Turistička zajednica Istarske županije objavila je Natječaj za dodjelu godišnje nagrade Zlatna koza – Capra d’oro za izuzetan doprinos na polju marketinških aktivnosti u turizmu Istre. Nagrade se dodjeljuju pojedincu ili skupini za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre, posebno na području unaprjeđenja proizvoda i području turističke promocije za aktivnosti, proizvode i projekte s područja Istarske županije.

Zlatna koza kao i plakete dodjeljuju se jednom godišnje s ciljem i u funkciji motiviranja privatnog i javnog turističkog sektora za poboljšanje kvalitete promocije destinacije i poticanje uvođenja inovacija, poticanje kreiranja i razvoja novih proizvoda i turističke promocije te priznavanja uloženih napora od strane sudionika u promociji Istre kroz prikaz najboljih dostignuća u turizmu Istre. Nagrada Zlatna koza – Capra d’oro sadržana u obliku prigodne skulpture koze te novčane nagrade u iznosu od 10.000 kuna dodjeljuje se pojedincu za izuzetan doprinos promociji istarskog turizma, dok se  Plaketa Zlatna koza – Capra d’oro sadržana u formi prigodne povelje te novčane nagrade u iznosu od 4.000 kuna dodjeljuje se najboljem prijavljenom projektu, proizvodu ili aktivnosti u kategorijama Eventi, Inovativni proizvodi, Turistički proizvodi te vizualne komunikacije.

Prijave se primaju do 27. listopada 2016. godine, više inforamcija kao i uvjetima prijave pogledajte ovdje  

 

 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN