Otvorene prijave za najbolji obiteljski smještaj Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku

U okviru akcije Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2019. i ove godine provest će se ocjenjivanje obiteljskog smještaja te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja. Priznanjem Turistički cvijet –...

U okviru akcije Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2019. i ove godine provest će se ocjenjivanje obiteljskog smještaja te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja.

Priznanjem Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku odaje se priznanje najboljima u hrvatskom turizmu za kvalitetu i izvrsnost. Hrvatska gospodarska komora provodi ocjenjivanje od 1997. godine, a od 2015. godine i za obiteljski smještaj, kako bi osvijestili javnost o važnosti pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu i nagradili najbolje.

Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prvu fazu čini prikupljanje i obrada fizičkih pokazatelja, dok u drugoj fazi stručna komisija vrednuje kvalitativne pokazatelje s posebnim naglaskom na specijaliziranim uslugama i sadržajima koje objekt nudi” ističu iz HGK.

Foto: HGK

Ocjenjivati će se najbolji smještaj u 11 kategorija: najbolji smještaj na obali (more, jezero, rijeka), u gradu, za obitelj, aktivni odmor, wellness odmor, boravak s ljubimcima, smještaj bez barijera, eko smještaj, smještaj u prirodi i najbolji smještaj u ruralnom turizmu.

Nositelj ocjenjivanja obiteljskog smještaja je Zajednica obiteljskog turizma HGK, a za Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2019. možete se prijaviti OVDJE

Dodjela priznanja održat će se u sklopu Nacionalnog Foruma obiteljskog smještaja, koji se ove godine održava u Pazinu 27 i 28. ožujka. 2020.


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN