"On je perfekcionist, uvijek želi ići korak dalje i to usavršavati na svjetskoj razini". Tako je jedan kolega opisao chefa i vlasnika Pelegrinija, Rudolfa Štefana.
I teško da se itko ne može složiti s tom konstatacijom. Dovoljno je samo jednom posjetiti Pelegrini u Šibeniku i sve je jasno. A kamoli pogledati širu sliku i cijeli opus Štefana.
Pelegrini je danas puno više od restorana - nastojimo p...
Za nastavak čitanja pretplatite se na portal HrTurizam
Pretplatom dobivate mogućnost svaki dan čitati turističke poslovne vijesti, priče, trendove, analize, intervjue i kolumne iz hrvatskog turističkog poslovnog sektora.
Iza svakog autorskog članka stoje godine i godine iskustva, učenja te sati i sati provedeni u istraživanju, edukaciji i produkciji sadržaja.
Sve s ciljem kako bi vam isporučili potpune i provjerene informacije te donijeli širi kontekst turističkih vijesti i trendova.
To je vrijednost koju isporučujemo. Mi ćemo za tu vrijednost i dalje isporučivati kvalitetne turističke informacije kroz minimalno 1728 članaka godišnje.
HrTurizam - vaš izvor informacija iz poslovnog svijeta hrvatskog turizma.
Pretplatite se na sadržaj vodećeg turističkog b2b medija u Hrvatskoj.
Već imate korisnički račun?
Prijavi se
Premium