Počinju Dani hrvatskog turizma u Slavoniji

Ono kad jedna luda ideja, glasno razmišljanje, vizija i san postane stvarnost. Danas je taj dan. Danas počinju Dani hrvatskog turizma u Slavoniji. Hvala svima koji su od prvog...

Ono kad jedna luda ideja, glasno razmišljanje, vizija i san postane stvarnost. Danas je taj dan. Danas počinju Dani hrvatskog turizma u Slavoniji.

Hvala svima koji su od prvog dana dali podršku inicijativi i svima koji su je gurali i promovirali na razne načine i svaki na svoj način. Hvala kolegama u medijima koji su također u startu podržali inicijativu i dali joj svoj veliki doprinos. Hvala svakom koji je podržao inicijativu i koji je dao svoj doprinos, bio veliki ili mali, direktni ili indirektni, javni ili privatni osobni… Ovo nije uspjeh jedne osobe, ovo je uspjeh čitav niz ljudi koji su dali svoj doprinos da se danas Dani hrvatskog turizma održe u Slavoniji.

Cijeli program događanja pogledajte OVDJE , kao i popratni program u prilogu.

/ / / ŠOR(T)CUT DO NAJBOLJE ZABAVE U SLAVONIJI

/ / / HEADONEAST I DOŽIVITE SLAVONIJU – ODLIČAN PROGRAM TZ OSJEČKO BARANJSKE ŽUPANIJE

Inače, prva ideja tj. kada je nastala i krenula inicijativa da se DHT održi u Slavoniji bila je sad već davne, 2016. godine kroz članak na Večernjakovoj blogosferi ( u prilogu ).

Večernjakova blogosfera: Slavoniji ne treba pomoć i sažaljenje, nego strateški razvoj 

Od tada do danas je potrošeno puno kilometara, kava, živaca, vremena, truda, razmišljanja, razgovora, energije… da se današnji dan iz sna pretvori u stvarnost.

Hvala svima. Vidimo se na Danima hrvatskog turizma u Slavoniji.

Povezane vijesti: