Pogledajte kako Istra brine o svojim turistima: Izdan letak o pružanju zdravstvenih usluga za turiste

Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije i Turistička zajednica Istre izdali su informativni letak o pružanju zdravstvenih usluga za turiste. Letak je namijenjen prvenstveno djelatnicima u...

Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije i Turistička zajednica Istre izdali su informativni letak o pružanju zdravstvenih usluga za turiste.

Letak je namijenjen prvenstveno djelatnicima u turizmu, kao izvor detaljnih informacija, na hrvatskom, talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku, a letak navodi zdravstvene usluge koje javne ustanove u Istarskoj županiji pružaju turistima tijekom ljeta 2017. godine.

Želimo li razvijati turizam, ako da, onda svakako nam mora biti stalo do gostiju. Upravo je ovo samo jedan od dokaza kako se strateški i planski turistička destinacija, kao i o brizi o gostima. Ovo je izrazito važan dokument koji daje osjećaj sigurnosti turistima, ipak su oni stranci u našoj zemlji te nešto što je nama logično i opće poznato njima nije. Također, dokument je pisan na hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku te je bilo odlično ,kao i obveza svih hotelijera kao i domaćina u obiteljskom smještaju, ako nam je stalo do gostiju, da ju isprintaju i drže u svojim smještajnim kapacitetima, kako bi svaki gost bio upoznat s važnim informacijama u slučaju nužde.

Podijelite i isprintajte letak o pružanju zdravstvenih usluga za turiste, gosti će Vam biti zahvalni, osjećat će se sigurnije, a vi čete pokazati kako vam je stalo go svojih gostiju.

Prilog: Letak o pružanju zdravstvenih usluga za turiste

Važne informacije za turiste dostupne za 5 strana jezika 

Osim letka o pružanju zdravstvenih usluga za turiste, na internet stranicama TZ Istre ( stranica dostupna na hrvatski, engleski, njemački, talijanski, ruski, nizozemski i francuski jezik ) nude se razne zanimljive, servisne i važne informacije za turiste, od informativnih savjeta o svim službama do kontakata veleposlanstava. Svakako svoje turiste usmjerite i upoznajte ih s ovim važnim informacijama. Više o važnim informacijama za turiste pogledajte ovdje

Nažalost, za sada samo TZ Istre nudi ove važne informacije svojim gostima, no sve je do ljudi, kopirajte, dapače, i brinite o svojim turistima. Nije slučajno Istra tu gdje je u turističkom smislu, tu je zato jer planski i strateški razvija turizam te ne prodaje samo sunce i more. Naravno, ništa nije idealno, no Istra svakako zaslužuje titulu turističkog predvodnika s daleko najviše noćenja i dolazaka. A dokaz tome je i kako je od siječnja do lipnja najviše noćenja ostvareno upravo u Istri (6.82 milijuna noćenja), a slijede Kvarner (3.92 milijuna noćenja) te Splitsko-dalmatinskoj županiji (3.88 milijuna noćenja).

Apeliram da podijelite ove važne informacije sa svojim gostima kao i letak o pružanju zdravstvenih usluga za turiste, jer u konačnici od turizma i turista živite, zar ne?

Neka vam bude stalo do njih.

 

Povezana vijest: U PRVIH ŠEST MJESECI OSTVAREN RAST OD 22 POSTO U DOLASCIMA I 23 POSTO U NOĆENJIMA

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN