Pointers Travel TV – video baza s preko 200 video materijala naših destinacija

Iako je turizam stalo, i dalje treba komunicirati. Dapače, sada je komunikacija važnija nego ikada prije, a također trenutno svi online, imaju vremena i doseg objava je izuzetno veliki....

Iako je turizam stalo, i dalje treba komunicirati. Dapače, sada je komunikacija važnija nego ikada prije, a također trenutno svi online, imaju vremena i doseg objava je izuzetno veliki.

Trenutno komunikacija nije bazirana na prodaju, nego na fazu sanjarenja i planiranja potencijalnih turista. Sada je idealno vrijeme da se pozicioniramo.

I zato dijelite fotografije i video materijale svojih destinacija. Ispričajte zanimljive priče, prvenstveno naše autentične priče. Snimite sami videomaterijale o nekoj lokalnoj legendi, lokalnom receptu itd… Ne zaboravite motiv dolaska je destinacija, a ne smještaj.

Pointers Travel TV – video baza s preko 200 video materijala naših destinacija

A kada pričamo o video materijalima naših destinacija, jednu od najvećih, ako ne i najveća, video bazu sa snimkama iz naših destinacija, složila je ekipa iz tvrtke Pointers Travel. Video “knjižnica” na YouTube kanalu sadrži preko 200 video materijala ( 4K i VR 360 ) iz naših destinacija, koja je snimljena u nazad četiri godine.

Ja ću ovom prilikom istaknuti video iz Iloka, grada kao iz bajke i destinacija koja svakako mora biti na bucket listi svakog turista koji dođe u Slavoniju.

Nađite svoju destinaciju i podijelite video na svojim društvenim mrežama. Što se sadržaj više dijeli, to će ga više ljudi i vidjeti – jednostavna je share filozofije i win-win za sve.

Video materijale u 4K rezoluciji naših destinacija pogledajte na linku Pointers Travel TV .

Također, uz objavu videa, dodajte neki svoj osvrt ili opis o destinaciji, neku priču koja se veže uz video.

P.S.

Također, sada je vrijeme da pripremite promotivne kampanje za dan nakon koronavirusa #dayafter kako bi odmah počeli agresivno s promocijom. A ne da tek tada počnete planirati jer ćete izgubiti dragocjeno vrijeme za planiranje. Budite sigurni kako će biti veliki šum u komunikaciji i svi će se boriti za iste turiste. Pripremite kampanje, držite ih na stand by i budite spremni.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN