Pratite uživo CIHT: Saznajte sve nove trendove u zdravstvenom turizmu

Osma po redu Crikvenica International Health Tourism ( CIHT ) konferencija održava se 12. i 13. studenog, po prvi puta virtualno s govornicima na engleskom jeziku. „Ove godine smo...

Osma po redu Crikvenica International Health Tourism ( CIHT ) konferencija održava se 12. i 13. studenog, po prvi puta virtualno s govornicima na engleskom jeziku.

Ove godine smo svi uvjetovani epidemijom COVID-19 i iako u tom okruženju ne prestaje potreba za zdravstvenim uslugama niti zdravstvenim turizmom, uvjeti poslovanja i promocije poprimaju u potpunosti novu dimenziju. Sama konferencija ponudit će neka nova digitalna rješenja, a ugledni govornici podijelit će svoja znanja i iskustva” –  rekao je doc. dr. sc. Vladimir Mozetič, dr. med., predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera uz kojeg će na konferenciji sudjelovati, između ostalih, izvršni direktor i suosnivač Health Tourism Worldwide, Laszlo Puczko, glavna tajnica European Spas Association, Csilla Mezösi, kao i eminentni hrvatski znanstvenik Ivan Đikić.

Sudjelovanje na konferenciji potpuno je besplatno, a donosi vam priliku da doznate sve o trenutnoj situaciji na tržištu zdravstvenog turizma te utjecaju pandemije na njega, upoznate neke nove prakse u sferi zdravstvenih putovanja, kao i na polju promocije i komunikacije.

Kako se ove godine po prvi puta CIHT održava virtualno, pozivamo vas da od 10.00 sati konferenciju pratite uživo i saznajte sve nove trendove u zdravstvenom turizmu.

Cijeli program kroz dva dana događanja saznajte OVDJE

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN