Predstavljen online vodič grada Krka

Kako bi posjetiteljima ponudili jednostavan način za razumijevanje sadržaja i lakše snalaženje u gradu Krku, kreiran je Krk Info vodič. Krk Info sadrži 67 stranica i podijeljen je u devet segmenata: Što vidjeti, Aktivan odmor, Plaže, Gastronomija, Kako...

Kako bi posjetiteljima ponudili jednostavan način za razumijevanje sadržaja i lakše snalaženje u gradu Krku, kreiran je Krk Info vodič.

Krk Info sadrži 67 stranica i podijeljen je u devet segmenata: Što vidjeti, Aktivan odmor, Plaže, Gastronomija, Kako se zabaviti, Gdje odsjesti, Korisne informacije, Okružje grada Krka i Kalendar događanja.

Vodič Krk Info na jednom mjestu donosi informacije o lokalnoj turističkoj i ugostiteljskoj ponudi te ponudi smještaja, znamenitostima, atrakcijama i izletima, kao i brojne servisne infomacije, od značaja za turiste, ali i turističke djelatnike.
Cilj vodiča je omogućiti korisniku da lakše pronađe informacije o turističkoj ponudi te odabere i prilagodi istu svojim interesima tijekom boravka u destinaciji
” ističe Ivana Kovačić, direktorica Turističke zajednice Grada Krka.

Vodič je dostupan na hrvatskomslovenskomengleskomnjemačkomtalijanskom jeziku, a preuzeti ga možete na web stranicama Turističke zajednice grada Krka.

Također, kalendar događanja grada Krka možete pronaći na portalu “Ala šu” (eng. Let’s go), koji promovira i informira o događanjima cijeloga otoka te ima i mogućnost ispisa!

Za sebe ili svoje goste možete ispisati kalendar događanja točno za onaj period u kojem ste vi ili gost na otoku – samo označite datume i na dnu će vam se pojaviti znak za print” ističe Kovačić.

U razdoblju siječanj – lipanj 2020. godine  prema podacima E visitora  na otoku Krku ukupno je ostvareno 77.344 dolazaka i 344.480 noćenja. U odnosu na 2019. godinu to je u dolascima indeks 29,47%, a u noćenjima je indeks 29,21%.

Od toga  domaćih dolazaka je 10.190 (indeks 49,84%, učešće 13,17%, a stranih dolazaka je 67.154 (indeks 27,74% i učešćem od 86,83%. Domaćih noćenja je ostvareno 39.842  što je indeks 56,51 % i učešće je 11,57%, a stranih noćenja je 304.638 noćenja indeks je 27,48%, a učešće je 88,43.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN