Predstavništvo HTZ-a na poslovnoj radionici u Zračnoj luci Venecija

U organizaciji Zračne luke Venecija u gradu Mestre održano je drugo ovogodišnje izdanje poslovne radionice na kojoj su sudjelovala turistička predstavništva brojnih zemalja, turističke agencije i turoperatori iz talijanske...

U organizaciji Zračne luke Venecija u gradu Mestre održano je drugo ovogodišnje izdanje poslovne radionice na kojoj su sudjelovala turistička predstavništva brojnih zemalja, turističke agencije i turoperatori iz talijanske regije Veneto te aviokompanije. Svoju ponudu predstavilo je 45 aviokompanija te 13 stranih predstavništava, među kojima su, uz Predstavništvo HTZ-a u Italiji, nastupila i predstavništva Grčke, Izraela, Tunisa, Danske, Poljske, Češke i drugih zemalja.

Cilj radionice bio je prezentirati turističku ponudu zemlje te ostvariti nove kontakte na tržištu, a sama je radionica privukla više od 100 agenata i bila je iznimno uspješna. Nazočnima su podijeljeni promidžbeni materijali i suveniri Hrvatske turističke zajednice, a tijekom radionice prikazao se promidžbeni film hrvatskog turizma.

„Najviše upita bilo je za programe u posezoni, Advent te program događanja u Rijeci kao Europskoj prijestolnici kulture u 2020. godini“, istaknula je direktorica Predstavništva HTZ-a u Italiji Viviana Vukelić.

Izvor/ foto: Hrvatska turistička zajednica

Povezane vijesti: