Preuzmite cjelovito istraživanje Stavovi i potrošnja turista u Hrvatskoj – TOMAS Ljeto 2017.

Rezultati desetog po redu istraživanja Instituta za turizam pod nazivom Stavovi i potrošnja turista u Hrvatskoj – TOMAS Ljeto 2017. predstavljeni su početkom veljače, a sada je cijelo istraživanje dostupno u tiskanoj verziji ili u pdf formatu.

TOMAS Ljeto je kontinuirano istraživanje obilježja turističke potražnje u Hrvatskoj koje Institut za turizam provodi od 1987. godine. Istraživanje je provedeno od srpnja do listopada 2017. godine u sedam primorskih županija obuhvativši 67 većih mjesta duž obale te na otocima na uzorku od 5.950 ispitanika sa 18 emitivnih tržišta. Kroz ovo istraživanje prikupili su se i analizirali podaci o sociodemografskoj strukturi gostiju, obilježjima putovanja i boravka u destinaciji, potrošnji te zadovoljstvu gostiju našom turističkom ponudom.

U knjizi su, osim na razini svih sedam županija, rezultati istraživanja prikazani i prema zemljama porijekla turista (za 18 emitivnih tržišta), vrsti smještaja (za hotele, kampove i kućanstva), županiji boravka (za svaku od sedam primorskih županija) i sezoni (za VII i VIII te za IX i X mjesec).

Knjigu u pdf formatu možete besplatno preuzeti OVDJE, a tiskani primjerak knjige možete naručiti na mail info@iztzg.hr.

PRILOG: OBJAVLJENI REZULTATI ISTRAŽIVANJA „STAVOVI I POTROŠNJA TURISTA U HRVATSKOJ – TOMAS LJETO 2017.“


 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN