U sklopu drugog izdanja Osijek Gourmeta, devet renomiranih osječkih restorana postat će prava gourmet oaza tijekom Tjedna riječne ribe, otkrivajući autentičnu slavonsku i baranjsku kulinarsku baštinu o čemu smo već pisali: Upoznajte odličan projekt Osijek Gourmet: Riječna riba kao gastronomski adut turizma u kontinentalnoj Hrvatskoj?
Osim Tjedna riječne ribe, ovogodišnji Osijek Gourmet projekt okupit će u utorak, 7. studenog, ponajbolje hrvatske kulinarske majstore i degustatore koji će prisustvovati Masterclassu i panel-diskusiji na temu „Riječna riba, snažan gastro adut turizma kontinentalne Hrvatske“, koji će se održati u prigodnom prostoru restorana Projekt 9 na Dravi.
Riječna riba kao gastronomski adut turizma u kontinentalnoj Hrvatskoj?
Masterclass i Panel u okviru projekta Osijek Gourmet - Tjedan riječne ribe, koji se održava 7. studenoga 2023. u restoranu Projekt 9, Gornjodravska obala bb u Osijeku.