Prvi Dani okusa hrvatske tradicije

Dani Okusa hrvatske tradicije zajednička je manifestacija nositelja standarda i sustava Turističkih zajednica županija koja se po prvi puta organizira na nacionalnoj razini, a koja će od 15. do...

Dani Okusa hrvatske tradicije zajednička je manifestacija nositelja standarda i sustava Turističkih zajednica županija koja se po prvi puta organizira na nacionalnoj razini, a koja će od 15. do 25. studenog 2019. godine okupiti više od 100 ugostiteljskih objekata s područja 11 županija. Manifestacija će ljubiteljima gastronomije omogućiti da u ugostiteljskim objektima, nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, po promotivnoj cijeni od 75, odnosno 95 kn, uživaju u odabranom slijedu od tri tradicijska jela.

Misao vodilja projekta je u prvom redu turistima predstaviti bogatu gastronomsku ponudu Hrvatske kroz tradicijska jela i posebnosti pojedinog dijela Lijepe naše. To će, prema očekivanjima organizatora, pridonijeti razvoju turističkih proizvoda i obogaćivanja turističke ponude.

U sklopu Dana Okusa hrvatske tradicije biti će predstavljeno više od 200 autohtonih jela, a svaki restoran, nosioc standarda Okusa hrvatske tradicije koji sudjeluje u manifestaciji, predstavit će se sa svojim jelovnikom i posebnostima. Opširnije o manifestaciji „Dani Okusa hrvatske tradicije“, kao i popis restorana u kojima možete uživati u autohtonim jelima po povoljnijim cijenama pogledajte na ovoj poveznici.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN