Radionice „Kako do uspješne sezone“ održat će se u Pagu i Kaštel Lukšiću

Turistička agencija Adriagate, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Kaštela i Turističkom zajednicom grada Paga, organiziraju besplatnu edukaciju „Kako do uspješne sezone“  za privatne iznajmljivače i ostale koji se...

Turistička agencija Adriagate, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Kaštela i Turističkom zajednicom grada Paga, organiziraju besplatnu edukaciju „Kako do uspješne sezone“  za privatne iznajmljivače i ostale koji se žele baviti iznajmljivanjem smještaja u budućnosti, koja će se održati 29. listopada u Kneževom dvoru u gradu Pagu s početkom u 17 sati, odnosno 30. listopada u 17 sati, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.

Edukacija je namijenjena privatnim iznajmljivačima i svima koji se planiraju baviti iznajmljivanjem smještaja u budućnosti.

Teme o kojima će se govoriti na edukaciji su turizam u brojkama, što gosti žele, zakoni i obveze privatnih iznajmljivača, koje trendove možemo očekivati sljedeće godine, savjeti i preporuke o uređenju, kvalitetna fotografija kao ključ dobre prodaje, susretljiv domaćin kao najvažniji korak za dobre recenzije, kako reagirati u kriznim situacijama, poslovanje putem društvenih mreža, portala i turističkih agencija i druge.

Mjesta na edukaciji su ograničena pa je potrebna prethodna prijava. Za sva dodatna pitanja o edukaciji ili prijavi zainteresirani se mogu obratiti na adresu E-POŠTE.

Prijaviti se možete na prijavnim obrascima za grad PAG i grad KAŠTEL LUKŠIĆ.

Izvor / foto: Turistička agencija Adriagate; Pexels

Povezane vijesti: