Redizajn i novo ime za izlazak na europska tržišta: Cikloturistički proizvod Bicikademija postaje – Bikademy

Već postojeći cikloturistički proizvod Bicikademija je doživjela svoj novi dizajn i postaje novi brend pod nazivom Bikademy koji se sastoji od nove web stranice i nove Android aplikacije. Bikademy predstavlja inovativni i interaktivni cikloturistički koncept ( Made in...

Već postojeći cikloturistički proizvod Bicikademija je doživjela svoj novi dizajn i postaje novi brend pod nazivom Bikademy koji se sastoji od nove web stranice i nove Android aplikacije.

Bikademy predstavlja inovativni i interaktivni cikloturistički koncept ( Made in Croatia )  koji određena područja promovira kao idealne cikloturističke destinacije. 

Radi se o zanimljivom konceptu koji destinacije predstavljaju kroz Studije koji se sastoje od lokacija prirodne i kulturne baštine koji predstavljaju Bikademy Ispite.

Planiran je izlazak na europsko tržište, a najviše iz tog razloga je kompletan sadržaj na engleskom jeziku, ističe Krešimir Herceg na pitanje koje su nove funkcionalnosti apliakcije te dodaje: “Osim dizajna i stvaranja novog brenda Bikademy koji smo razvijali proteklih nekoliko mjeseci, razvili smo i novu aplikaciju koja je funkcionalnija, jednostavnija za korištenje i bliža korisnicima” ističe Herceg.

Ekipu koja je radila na rebrendingu čine: Tin Horvatin, Boris Predmerski, Berislav Petrović i Krešimir Herceg.

Platforma je prvenstveno namijenjena sve većem broju cikloturista, kako stranim koji posjećuju našu zemlju tako i domaćim, te na taj način može poslužiti kao izvrstan alat i dodana vrijednost u turističkoj ponudi destinacija.

Cijeli priča funkcionira iznimno jednostavno. Skine se Bikedemy aplikacija, odabere se tura, napravi check-in na svakoj zadanoj lokaciji kao potvrda da se prošla tura, kada se prođu sve zadane lokacije , položili ste “ispit” i to je to. Nakon položenih svih ispita određenog Studija, Bike Studenti dobivaju i nagradu.

Bikademy nije namijenjen samo sportašima, već svim ljudima koji vole bicikl i bicikliranje. Bicikl je idealan za obilazak regija i gradova, a ova korona kriza je samo pospješila korištenje bicikla u svakodnevnom životu. Svakako ćemo i predstavljati uspješne osobe iz raznih grana gospodarstva koji koriste bicikl u svakodnevnom životu i kojima je bicikl stil života” dodaje Herceg.

Za Hrvatsku nagrade osigurava GIANT Hrvatska.

Uz redizajn i novu aplikaciju, Herceg ističe i kako su otvorili dva nova Studija – Zagreb i Berlin. Tako recimo Studij Zagreb čini sedam lokacija ili Ispita: Trg Bana Josipa Jelačića, Maksimir Park, Jarun, Bundek, Jezero Savica, NSB, Mirogoj.

Uz nove ture tj. Studije, na aplikaciji su dostupne i stari Studiji kao što su: svih pet slavonskih županija, Bjelovarsko-bilogorska županija, Istra 1 i Istra 2 i otok Rab.

Također, u ovo doba pandemije koronavirusa, radi se i o novom načnu rekreacije na otvorenom koja povezuje aktivni život s turizmom, prirodnom i kulturnom baštinom. Što je iznimno važno zbog lokalne potrošnje, pogotovo u pred i posezoni, kao i trenutku kada su granice “zatvorene” zbog epidemiološke situacije.

Želimo razvijati cikloturizam? Evo odlične prilike za sve destinacije da naprave svoje ture i Studije, na drugačiji i inovativan način. I još k tome, radi se o hrvatskom turističkom, a uskoro i izvoznom, proizvodu.


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN