Rovinjski Adriatic uvršten na novu top ljestvicu britanskog The Guardiana

Najstariji rovinjski hotel Adriatic stao je uz bok osam chick hotela poput pariškog Coq hotela, Casa Bonay u Barceloni, hotela Oderberger u Berlinu, Skuggi hotela u Reyjkjaviku… Maistrin hotel...

Najstariji rovinjski hotel Adriatic stao je uz bok osam chick hotela poput pariškog Coq hotela, Casa Bonay u Barceloni, hotela Oderberger u Berlinu, Skuggi hotela u Reyjkjaviku… Maistrin hotel smješten u srcu Rovinja našao se na prestižnoj listi britanskog The Guardiana kao jedan od najboljih i najpristupačnijih europskih boutique hotela.

„Ovaj boutique art hotel koji je otvoren prošlog ljeta, posjeduje impresivnu kolekciju umjetnina u kojoj se nalazi više od 100 djela mnogih europskih autora. Smješten je u pitoresknom mjestu, hotel ima 18 soba, restoran inspiriran francuskim brasserie stilom i bar s najvećim izborom viskija u Hrvatskoj“, piše The Guardian čije internet izdanje na kojem je objavljena lista, mjesečno posjeti više od 155 milijuna korisnika.

Adriatic je prošle godine zasjao u novom ruhu. U sveobuhvatno preuređenje Maistra je uložila 30 milijuna kuna. Ova preporuka još jedno izvanredno priznanje ovom rovinjskom hotelu koji je, prisjetimo se, nedavno bio nagrađen i prestižnom Loved by Guests 2016 nagradom od strane vodećih internet portala za rezervaciju smještaja Hotels.com.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN