Ruski prijevoznik uvodi liniju Moskva – Zagreb

Nordwind Airlines, ruski niskotarifni i leisure avioprijevoznik, od 19. ožujka prometovat će redovno između Moskve i Zagreba. Ova ruska kompanija namjeravala je pokrenuti redovnu liniju između Moskve (Zračna luka...

Nordwind Airlines, ruski niskotarifni i leisure avioprijevoznik, od 19. ožujka prometovat će redovno između Moskve i Zagreba.

Ova ruska kompanija namjeravala je pokrenuti redovnu liniju između Moskve (Zračna luka Sheremetyevo) i Zagreba još u listopadu 2020. godine, no zbog globalne pandemije i zabrane putovanja između Rusije i Hrvatske, kompanija je morala odgoditi svoj plan, piše portal Croatian Aviation.

Do redovnih operacija će ipak doći, počevši od 19. ožujka, kada će Nordwind odraditi prvi let na ovoj liniji. U rezervacijskom kalendaru dostupan je svega jedan tjedni let na ovoj liniji, svakog petka, a na istoj će prometovati zrakoplovi Pegasfly kompanije tipa E190 koji imaju kapacitet od 110 putnika u klasičnoj 2-2 konfiguraciji.

Kompanija je originalno planirala tri tjedna leta na ovoj liniji, no u prodaji je dostupan za booking tek jedan let tjedno – petkom. Više o ruskom tržištu možete saznati u nedavno objavljenim profilima emitivnih tržišta za 2021. godinu. Više u prilogu.

PRILOG: Preuzmite novo izdanje “Profili tržišta” za 2021.

Foto: Nordwind Airlines

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN