Sajam zapošljavanja u hotelijerstvu i turizmu – Road Show Edition

Prednost ovog koncepta je što kandidati imaju priliku razgovarati i predstaviti se većem broju najboljih hotela iz cijele regije i to jedan na jedan

Autor:  HrTurizam.hr

11. studenoga 2022.

Hotel Job Fair sajam zapošljavanja do sada se održao u Zagrebu, Splitu, Beogradu, Sarajevu i Skopju, a 24. i 25. studenog 2022. dolazi u Novi Sad i Beograd.

Prednost ovog koncepta je što kandidati imaju priliku razgovarati i predstaviti se većem broju najboljih hotela iz cijele regije i to jedan na jedan. Ujedno mogu odmah i potpisati ugovor o radu i  osigurati posao u 2023. 

Ukoliko tražite posao ili jednostavno želite promijeniti radnu sredinu, kolege, šefa, Hotel Job Fair je idealno mjesto gdje trebate doći. 

24. studenog lokacija u Novom Sadu je Kongresni centar Master, a dan kasnije sajam je u Beogradu u hotelu Falkensteiner. Sajam traje u svakom gradu po jedan dan u razdoblju od 10 do 17 sati. Popunjenost izlagačkog prostora je 90% već mjesec dana prije početka sajma.

Organizatori najavljuju kako će se na sajmu sudjelovati hoteli iz cijele regije poput: Maistra, Falkensteiner, Mama Shleter, Mamula Island, Aminess, Adriatic Kamp, Mona Plaza, Constantine, Maestral, Jadranka hoteli, Maslina Resort, Hotel Pinija, Hyatt Blu Kotor Bay, Hilton hoteli Zagreb, TT Hoteli, Liburnia, Kempinski, Hotel Lafodia Lopud….

Svi kandidati mogu posjetiti sve hotele na njihovim štandovima, a jedino što trebaju je prijaviti se na POVEZNICI.

"Ovo je jedna potpuno iskrena i otvorena forma načina zapošljavanja, bez posrednika i putem direktne komunikacije. Ponesite svoj životopis, jer iz dosadašnjeg iskustva mnogi kandidati su odmah potpisali ugovor, tako da ne ostane sve na priči "Javit ćemo vam se", navode organizatori. 

Ako želite izlagati na sajmu zapošljavanja Hotel Job Fair, više informacija potražite na POVEZNICI.

Autor:  HrTurizam.hr

11. studenoga 2022.