Špancirfest predstavio svoj vlastiti parfem 18.

Ne postoji osoba koja barem jednom nije poželjela zauvijek ponijeti sa sobom mirise i atmosferu nekog posebnog trenutka ili događaja.

Upravo tom mišlju vodili su se u Turističkoj zajednici Varaždina te su za ovogodišnji  18. rođendan manifestacije Špancirfesta predstavili svoj parfem prikladnog imena 18. Tako će svu čaroliju najkreativnijeg uličnog festivala, koji se održava od 19. do 28. kolovoza, posjetitelji moći nositi sa sobom cijelu godinu.

Fora, zar ne? Čak i da prodaja parfema ne bude na planiranoj razini, parfem 18. svakako daje veliki plus imidžu cijele manifestacije te potvrđuje sinonim najkreativnijeg festivala. Svaki proizvod pa tako i manifestacija ima svoj životni ciklus. Zato svake godine organizatori manifestacija moraju generirati nove ideje, kreativne elemente i priče kako ne bi postali dosadni. Budite kreativni i proaktivni, to vole posjetitelji, mediji i sponzori.

Vodite se izrekom poznatog marketing stručnjaka Seth Godina: “Budite plava karava, smeđa krava je dosadna

spancirfest_parfem-web

Parfem 18 poznatog hrvatskog kreatora parfema Dejana Levačića, dolazi u tri zavodljive ženske varijante namijenjene ljepšem spolu svih generacija i ukusa, te u jednoj muškoj varijanti. „Parfem 18 jedan je od mojih najdražih izazova u osmišljavanju parfema jer sam imao potpunu slobodu u dizajniranju. Cijeli projekt trajao je četiri mjeseca tijekom kojih sam osmislio četiri različita parfema, muški i tri ženska, a u jednom od njih kao glavnu notu koristio sam tamjan i na njemu sam najviše radio. Tamjan je izuzetno zahtjevna esencija u kreiranju parfema koju malo tko ima hrabrosti koristiti zbog toga što ih podsjeća na vjerske obrede i ne pobuđuje kod svakog lijepe uspomene, ali ja sam upravo ovim parfemom najviše zadovoljan. Smatram da će oduševiti sve posjetitelje koji ga kupe te me izuzetno raduje što ću ga predstaviti upravo na Špancirfestu“ izjavio je Dejan Levačić, kreator parfema 18. te dodaje kako je siguran kako će parfem oduševiti sve posjetitelje koji ga kupe.

Parfemi se prodaju u edicijama od 50 ml, sadrže 30% esencija te je u potpunosti izrađen u Hrvatskoj, a moći će se kupiti po cijeni od 125 kuna u Uskoj ulici u Varaždinu. Podsjetite Špancirfest koji se održava od 19. do 28. kolovoza 2016. u Varaždinu, a za više informacija o parfemu i programu pogledajte na službenim web stranicama.

Povezane vijesti: