Splitski hotel Marvie Hotel & Health udružio snage s hrvatskim fintech startupom te uveo plaćanje kriptovalutama 

Marvie Hotel & Health iz Splita nedavno je svoju paletu usluga proširio prema digitalnim nomadima, kroz longstay ponudu – Marvie Living & Coworking, a sada je otišao korak dalje te...

Marvie Hotel & Health iz Splita nedavno je svoju paletu usluga proširio prema digitalnim nomadima, kroz longstay ponudu – Marvie Living & Coworking, a sada je otišao korak dalje te u suradnji s hrvatskim fintech startupom Electrocoin omogućio svojim gostima rezervaciju i plaćanje smještaja i drugih usluga putem kriptovaluta.

Marvie Hotel & Health među prvim je hotelima u Hrvatskoj koji se odlučio na ovaj potez, što ga stavlja uz sam bok svjetskih hotela i brendova koji su prihvatili ovu suvremenu metodu plaćanja. Smještaj i ostale usluge u ovom splitskom hotelu moći ćete platiti putem PayCeka s čak šest vrsta kriptovaluta, među kojima su najpopularnije Bitcoin i Ethereum.

Svakodnevno pratimo digitalne trendove jer želimo ići u korak s razvojem tehnologije te se kontinuirano prilagođavati zahtjevima naših gostiju, ističe Diana Rubić, direktorica hotela Marvie Hotel & Health te dodaje kako se ideja za uvođenja plaćanje kriptovalutama pojavila iz potrebe.

Brojni upiti koji su u posljednje vrijeme stizali na našu adresu odnosili su se upravo na mogućnost plaćanja alternativnim metodama, odnosno kriptovalutama, a što je samo pospješilo našu odluku. Naš je konačni cilj iskustvo boravka u hotelu Marvie podignuti na sasvim novu razinu – danas putem suvremene, brze i sigurne upotrebe kriptovaluta kao sredstva plaćanja, što je plod uspješne suradnje s Electrocoinom, jednim od vodećih hrvatskih financijskih startupa, koji se istakao kao predvodnik na domaćem tržištu kriptovaluta”, navodi Rubić.

Osim što s kriptovalutama od sada gosti mogu rezervirati i platiti hotelski smještaj u Splitu, uz pomoć elektroničkog platnog servisa za procesiranje kriptovaluta PayCek, u hotelu Marvie Hotel & Health ovom suvremenom metodom plaćanja možete platiti i kavu, ručak te wellness usluge, neovisno o tome jeste li gost hotela ili samo boravite u destinaciji. 

/ / / Marvie Hotel & Health uveo uslugu dugoročnog najma za digitalne nomade – We’re here to Stay

Sam proces plaćanja je iznimno jednostavan, jedino što trebate imati je digitalni novčanik te poslati upit hotelu Marvie Hotel & Health putem njihove web stranice. Nakon što osoblje hotela zaprimi vaš zahtjev, u samo nekoliko koraka putem PayCek servisa vaša će rezervacija biti uspješno obavljena. 

Zadovoljstvo nam je gledati kako se broj PayCek klijenata svakodnevno povećava, osobito kada se na listi pojave inovativni klijenti s jasnim poslovnim strategijama poput Hotela Marvie. Prepoznali su potencijal plaćanja kriptovalutama te time osigurali tržišnu i konkurentsku prednost posebice kada je riječ o turistima i stranim gostima“, izjavio je CEO Electrocoina Nikola Škorić.

Za očekivati je da će zbog globalne pandemije privlačenje gostiju ove sezone biti poseban izazov, pogotovo ako uzmemo u obzir iznimno veliku konkurenciju. No, praćenjem novih trendova i uvođenjem mogućnosti plaćanja kriptovalutama, uz već spomenutu ponudu za digitalne nomade, čini Marvie Hotel & Health “up-to-date” za svim najnovijim trendovima, a time i vrlo primamljivim izborom za sve one u potrazi za hotelskim smještajem koji udovoljava zahtjevima suvremenog gosta.

Foto: Marvie Hotel & Health

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN