Sutra se u Splitu održava se panel rasprava “Ruralni turizam 365 Splitsko-dalmatinske županije“

Međunarodni panel diskusija naziva „Ruralni turizam 365 Splitsko-dalmatinske županije“ održati će se 8. veljače u Splitu u sklopu sajma Adriatic Gastro Show u Spaladium Areni. U organizaciji HGK Županijske...

Međunarodni panel diskusija naziva „Ruralni turizam 365 Splitsko-dalmatinske županije“ održati će se 8. veljače u Splitu u sklopu sajma Adriatic Gastro Show u Spaladium Areni.

U organizaciji HGK Županijske komore Split, panel će se održati s ciljem predstavljanja potencijala ruralnog turizma te diskusije o jačanju ovog nedovoljno razvijenog segmenta turizma koji pruža mogućnosti za obogaćivanjem turističke ponude i produženjem sezone.

Na panelu će prisustvovati predstavnici Ministarstva turizma, Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, turističkih zajednica Istre, Sinja i Imotskog, putničke agencije Novasol, Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“, LAG-a Adrion te talijanske konzultantske tvrtke SL&A Turismo e Territori.

Međunarodni festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show peti se put održava u Splitu. S obzirom na to da ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, svih oblika turizma i tvrtke iz sfere ugostiteljstva, ali i slovi kao najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji, Adriatic Gastro Show pravo je mjesto za panel o ruralnom turizmu Splitsko-dalmatinske županije.

Svi zainteresirani za prisustvovanje ovom panelu mogu se prijaviti OVDJE.

Vijesti: