the times hrvatska

The Times: Hrvatska treća destinacija u svijetu

Hrvatska je uvrštena u top tri najboljih svjetskih destinacija u kategoriji Best Country award 2020 koju popularne britanske novine The Times & The Sunday Times dodjeljuju za najbolje zemlje na svijetu....

Hrvatska je uvrštena u top tri najboljih svjetskih destinacija u kategoriji Best Country award 2020 koju popularne britanske novine The Times & The Sunday Times dodjeljuju za najbolje zemlje na svijetu. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju dodjela nagrade održana je virtualnim putem. U ovoj kategoriji najboljom zemljom na svijetu proglašena je Italija, dok je drugo mjesto pripalo Novom Zelandu, a treće Hrvatskoj. U užem izboru još su se našle neke od najboljih svjetskih destinacija poput Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda.

Podsjetimo, The Times & The Sunday Times na svojim su internetskim stranicama omogućili glasanje između ostaloga i za najbolju turističku destinaciju svijeta, a u užem izboru našla se i Hrvatska. Best Country award 2020 nagrada je koja se dodijelila po osmi puta, a glasanje je trajalo do kraja listopada. O konačnom pobjedniku odlučili su čitatelji. Svojim glasanjem ujedno su sudjelovali u nagradnoj igri za ekskluzivne nagrade, poput boravka na Barbadosu i u Dominikanskoj Republici. Osim u kategoriji najbolje zemlje, glasalo se u 12 ostalih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora.

The Times & The Sunday Times među najutjecajnijim je tiskovinama u Velikoj Britaniji. Ove godine dosegle su rekordan broj od 16 milijuna čitatelja mjesečno putem tiskanog i online izdanja.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN