Tomislav Fain, UHPA: Slavonija može puno toga pokazati i ponuditi, te se nadam da će agencije odlučiti Slavoniju staviti u svoj ponudu

Dane Udruge hrvatskih putničkih agencija jučer je svečano otvorio Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e, koji je istaknuo kako je ovaj događaj izvrsna prilika za Vukovarsko-srijemsku županiju i cijelu Slavoniju da...

Dane Udruge hrvatskih putničkih agencija jučer je svečano otvorio Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e, koji je istaknuo kako je ovaj događaj izvrsna prilika za Vukovarsko-srijemsku županiju i cijelu Slavoniju da predstave svoju turističku ponudu i direktno upoznaju agente i predstavnike turističkih zajednica.

“Osobno smatram da Slavonija može puno toga pokazati i ponuditi, te se nadam da će agencije odlučiti Slavoniju staviti u svoj ponudu kako bi pomogli u razvoju turizma u ovom dijelom Hrvatske. Slavonija bi trebala sama vidjeti u kojem smjeru se želi razvijati, a jako je važno da sinergijski djelujete. Skupa možete napraviti puno toga. Sam sam se uvjerio da je Slavonija prekrasna, tako da je potencijal ogroman, ali svi skupa trebamo raditi na razvoju proizvoda i promociji Slavonije“ istaknuo je Fain.

Ukupno trećina dolazaka u 2018.godini odnosi se na organiziranja putovanja, što je direktna uloga putničkih agencija

UHPA na današnji dan broji 228 redovnih članica i 100 pridruženih članova iz turističkog sektora, prošle godine su redovite članice napravile 3,3 milijarde kuna prometa te zapošljavale 3400 ljudi.

Ono što je najvažnije da je ovaj susret napokon došao u Slavoniju i da će mnoge turističke agencije koje do sada nisu bile tu vidjeti jedan dio Slavonije i upoznati se s onim što ona može ponuditi.

Dani UHPA-e 2019. održavaju se od 21. do 23.03.2019. godine u najstarijem europskom gradu – Vinkovcima.

PRILOG: PROGRAM DANA UHPA-E U VINKOVCIMA

POVEZANA VIJEST:

Vijesti: