čovjek ključ uspjeha

TZ grada Varaždina otvorila prijave za nagradu Čovjek – ključ uspjeha

Desetu godinu zaredom Turistička zajednica grada Varaždina dodijelit će nagrade Čovjek – ključ uspjeha. Godinu na izmaku obilježila je pandemija koronavirusa, zbog čega se preko noći većini promijenio način...

Desetu godinu zaredom Turistička zajednica grada Varaždina dodijelit će nagrade Čovjek – ključ uspjeha. Godinu na izmaku obilježila je pandemija koronavirusa, zbog čega se preko noći većini promijenio način života, ali i poslovanja. Stoga je želja Turističke zajednice grada Varaždina nagraditi djelatnike koji su u znatno otežanim uvjetima svoj posao radili kvalitetno, predano i na najbolji mogući način, te dali značajan doprinos kvaliteti turističke usluge, sigurnosti, zdravlju i zaštiti. Iz tog razloga ove godine uvedene su dvije nove potkategorije: Djelatnik u zdravstvenom sustavu i Djelatnik u civilnoj zaštiti.

Varaždin je dosada bilježio kontinuirani rast broja dolazaka turista, kao i povećanje broja noćenja. Zbog pandemije koronavirusa koja je utjecala na putovanja, rad smještajnih objekata, ugostiteljstva, prijevoza i ostalih grana povezanih s turizmom, u Varaždinu, prema podacima iz sustava eVisitor trenutno bilježi pad od 50% u dolascima i noćenjima u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Iz Turističke zajednice grada Varaždina pozivaju strukovne udruge, udruženja i tvrtke da kandidiraju po jednog djelatnika s područja svoje djelatnosti za djelatnika godine, iz sljedećih kategorija:

 1. Agencijski djelatnik
 2. Turistički vodič
 3. Recepcijski djelatnik
 4. Konobar
 5. Kuhar
 6. Djelatnik hotelskog domaćinstva
 7. Privatni iznajmljivač
 8. Policajac
 9. Prodavač
 10. Hortikulturni djelatnik
 11. Djelatnik na održavanju javnih površina
 12. Djelatnik u zdravstvenom sustavu
 13. Djelatnik u civilnoj zaštiti

Obrazac za prijavu može se pronaći na POVEZNICI ili podići osobno u Turističkoj zajednici grada Varaždina radnim danom od 8:00 do 16:00 sati i subotom od 10:00 do 13:00 sati.

Kandidature za nagradu Čovjek – ključ uspjeha se zaprimaju do utorka 15. prosinca 2020. godine, a mogu se slati elektroničkom poštom na adresu info@tourism-varazdin.hr, osobno dostaviti u Turističku zajednicu grada Varaždina na adresi Ulica Ivana Padovca 3 ili poslati poštom.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN