TZ Rovinja osigurala PCR testiranje za goste koji borave u privatnom smještaju

Kako bi olakšali boravak gostiju u Rovinju i njihov boravak učinili sigurnijim, rovinjska turistička zajednica odlučila je olakšati situaciju privatnim iznajmljivačima ali i gostima, s obzirom da im je...

Kako bi olakšali boravak gostiju u Rovinju i njihov boravak učinili sigurnijim, rovinjska turistička zajednica odlučila je olakšati situaciju privatnim iznajmljivačima ali i gostima, s obzirom da im je za povratak kućama, potreban negativan PCR test kako bi izbjegli karantenu.

Tim povodom, Turistička zajednica grada Rovinja osigurala je provođenje testiranja za goste koji borave u privatnom smještaju i ostalim manjim objektima, javlja portal IstraIn.hr

Testiranje se za sada obavljaju u hotelima Maistre, a za prijavu je potrebno kontaktirati Turističku zajednicu Grada Rovinja.

I dalje čekamo validaciju svih testova od strane Europske komisije, kao i da profunkcioniraju tzv. Covid putovnice. U međuvremenu, Hrvatski zavod za javno zdravstvo ( HZJZ ) objavio je nove cijene PCR i brzih antigenskih testova.

/ / / HZJZ OBJAVIO NOVE CIJENE PCR I BRZIH ANTIGENSKIH TESTOVA

Podsjetimo, prošle godine Turistička zajednica grada Rovinja-Rovigno osmislila je vlastitu zaštitnu platnenu masku za lice koju je podijelila ugostiteljskim djelatnicima i registriranim privatnim iznajmljivačima.

Osim maskica Turistička je zajednica napravila i letak odnosno prospekt „Info COVID-19“ koji je namijenjen gostima i iznajmljivačima, s ciljem informiranja gostiju o postupanju u slučaju da dođe do zaraze koronavirusom tijekom boravka u smještajnom objektu.   

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN